Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

De ultieme Werkenbij website die converteert

Ben jij klaar om de uitdagingen van de hedendaagse arbeidsmarkt aan te gaan? Wil jij ook meer kwalitatieve sollicitaties genereren? Ontdek hoe onze gespecialiseerde werkenbij websites jouw organisatie kunnen transformeren tot een online zichtbare aantrekkelijke werkgever. Met onze unieke benadering en bewezen strategieën bouwen we samen een werkenbij website die niet alleen opvalt, maar ook echt converteert. Zo hebben we bij Kindergarden 51% meer sollicitanten online gerealiseerd met het ontwikkelen van een nieuwe werkenbij site. Nieuwsgierig? Lees verder en laat je inspireren hoe wij het verschil maken!

Profiteer van deze voordelen

Converterend Design

Het tailor-made design benadrukt jouw onderscheidend vermogen. Middels user research onder (potentiële) werknemers realiseren we een unieke en authentieke kandidaat beleving.

Geavanceerde SEO-Strategieën

Onze sites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat zorgt voor een hogere zichtbaarheid en meer organisch verkeer van potentiële kandidaten.

Standaard integraties met ATS, CRM & automaten

Snel en eenvoudig je sollicitaties naar Recruitee of AFAS sturen? Automation starten met Mailchimp, Moosend of Mailjet? Wij hebben standaard integraties op de plank liggen.

Naadloze Sollicitatie-ervaring

Gebruiksvriendelijke sollicitatieprocessen en mobiel-vriendelijke designs garanderen dat kandidaten moeiteloos kunnen solliciteren, ongeacht het apparaat.

Hoe kunnen we jou helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons

Onze unieke aanpak

 1. Discover

  In de Discover fase ontdekken we samen wat jullie al weten, wat stakeholders willen en welke behoefte er bij de doelgroep leeft. â€‹We kijken naar uitdagingen in je markt, houden interviews en doen een style exploratie. We leveren een candidate journey map op.

 2. Concept

  In de conceptfase bedenken we diverse concepten waarvan er twee gekozen worden om in prototypes verder uit te werken. We doen dit met de Crazy-8's methode. De prototypes worden gevalideerd met de doelgroep in een usability test. Het concept dat het beste aansluit bij verwachtingen van de doelgroep wordt geselecteerd.​

 3. Design

  Met het concept kan het definitieve UX en Visual design gemaakt worden. Dat betekent dat in detail de user interface ontworpen wordt. Uitgangspunten zijn de inzichten uit de Discover fase, het gekozen concept en de huisstijl. Dit vullen we aan met onze best practices. We leveren een visueel design op en baaklog met user stories.

 4. Bouw

  We bouwen de gehele website op basis van het visueel design en alle uitkomsten. We richten het content management systeem in, koppelen met jouw ATS en automation systemen en dragen zorg voor de hosting en beheer. De website gaat live en conversies stromen binnen.

 5. Meten & optimaliseren

  Na jivegang houdt het niet op. We richten bij de bouw de KPI's in zodat we meten en weten of we succesvol zijn. Zo kunnen we tijdig bijsturen en nieuwe experimenten starten. We werken continue samen om de website te verbeteren en nog beter bij de behoeften van de doelgroep en markt aan te laten sluiten.

 

Hoe kunnen we helpen met je nieuwe werkenbij website?

Neem contact met mij op

Meer inspiratie voor je werkenbij website