Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass Power BI report design op 30 oktober

Digitaal partner voor de beste online beleving

Je hebt duidelijke strategische doelstellingen en online ambities. Wij zijn de digitale partner die je helpt deze te realiseren door een passende online strategie, heldere roadmap, gebruiksvriendelijke technologie en een vakkundig multidisciplinair team. We ontwikkelen en beheren jouw online kanalen zoals publieke websites, apps en/of mijn-omgevingen. We creëren onderscheidende designs, het liefst toetsen we deze bij eindgebruikers. De designs brengen we tot leven met Sitecore, open source Umbraco of andere op Microsoft gebaseerde oplossingen. 

Customer experience is en blijft cruciaal voor het aantrekken en behouden van klanten. Sterker nog, het is business kritisch geworden. 86% van consumenten beslist op basis van de beleving die ze hebben met een merk. De B2B markt ontkomt er ook niet aan nu meer dan 50% van de DMU ook digital natives zijn. Je online kanalen zijn van onschatbare waarde voor je concurrerend vermogen.

Waarom Creates?

Fixed websites

Ook als we digitaal partner zijn kan je gebruik maken van onze producten met vaste prijzen, zoals corporate site, werken bij site en ons SaaS klantportaal. 

Conversie verhoging

Wij meten graag de vooruitgang die we realiseren. Zo hebben we door het realiseren van de nieuwe werken bij website voor Kindergarden 51% meer online sollicitanten gerealiseerd. 

Award winnend

Creates heeft de Sitecore Customer Value/Impact Partner Award gewonnen. De winnaar wordt bepaald op basis van interviews met klanten. Daar zijn we trots op!

De beste professionals

We hebben  alle kennis in huis zoals grote agency's (professionals van Macaw, Valtech en iO) en hebben de flexibiliteit en hechte samenwerking van een klein digital agency. De ultieme combinatie!

 

Corporate website

Corporate website

Een goede website ontwerpen, bouwen en hosten is een specialisme. Vooral een die converteert. Maar die prijs he! Vaak laat het budget het niet toe om te investeren in gebruikersonderzoeken en uitgebreide designtrajecten. En zelf bouwen met platform als Wix kan werken als het je expertise is. Helaas is dit niet de core business van veel organisaties. Daarom heeft Creates een unieke oplossing voor jouw organisatie. Een complete maatwerk website voor een lage vaste prijs. Eentje die wel converteert. En een samenwerking met ons die een glimlach op je gezicht tovert. Een Coolblue beleving voor een normale prijs.

Corporate website voor vaste prijs
Werken bij website

Werken bij website

De ultieme Werken bij website die converteert voor een vaste prijs Ben jij klaar om de uitdagingen van de hedendaagse arbeidsmarkt aan te gaan? Wil jij ook meer kwalitatieve sollicitaties genereren? Ontdek hoe onze gespecialiseerde werken bij websites jouw organisatie kunnen transformeren tot een online zichtbare aantrekkelijke werkgever. Met onze best practices en bewezen strategieën bouwen we samen een werken bij website die niet alleen opvalt, maar ook echt converteert. En dat voor een vaste prijs! Zo hebben we bij Kindergarden 51% meer sollicitanten online gerealiseerd.

Werkenbij website voor een vaste prijs
Klantportaal

Klantportaal

Digitale service wordt steeds belangrijker aangezien steeds meer klanten tot de generaties behoren die met een telefoon in de hand zijn geboren. Daarom is een klantenportaal of zogenaamde mijn omgeving tegenwoordig cruciaal voor je concurrentiepositie. Klanten online servicen zonder gedoe. Ons SaaS klantenportaal is voorzien van veilige login en heeft in basis een aantal functionaliteiten waaronder het kunnen delen van Power BI rapporten met de buitenwereld. Dit klantenportaal kunnen we op maat uitbouwen met functionaliteiten wanneer gewenst, zoals wij gedaan hebben voor INretail.

Klantportaal voor een vaste prijs
Logo Sra

“De samenwerking tussen SRA en Creates is een echt partnership, waar wij sterk van profiteren. Creates heeft SRA geholpen bij het onderkennen van verschillende strategische thema’s waarmee Creates onze online roadmap heeft vormgegeven.”

Menno Kooreman
IT Manager

Wil je meer weten over Creates?

Download ons magazine voor een indruk van ons als digitaal partner

Download ons magazine

Welke opties zijn er?

Do It Yourself (DIY)

Wil je of heb je zelf digitale capabilities? Zoek je een partner die verantwoordelijkheid neemt voor het initieel inrichten van je online kanalen en wil je het vervolgens met je eigen digitale team verder doorontwikkelen en beheren? Wij helpen je om je digitaal team waar nodig op te leiden, om te scholen of helemaal vanaf scratch in te richten.  Uiteraard zorgen we dat je online ambities vertaald worden naar de juiste oplossing en roadmap voor je team. 

Hybride team

Je hebt reeds digitale resources in huis en/of een vaste partner voor een onderdeel. Je wilt dit aanvullen met een partner. Dit doen we in een hybride Scrumteam. We brengen in kaart welke kennis en ervaring er gewenst is en worden onderdeel van een hybride multidisciplinair team waarbij rollen door Creates en jullie worden ingevuld. Het team is van harte welkom in Utrecht, bij ons op kantoor. Elkaar ontmoeten, samenwerken van mens tot mens, dat maakt een hecht team. 

Outsourcen

De digitale capabilities die je in huis hebt beperken zich tot online marketing en content management. Je zoekt een digitaal partner die jouw online ambities gaat realiseren middels een digitale strategie, converterende designs en een gebruiksvriendelijke content management systeem. Dit is wat we 80% van onze samenwerkingen doen. We gaan graag in gesprek over jouw ambities.

 

Onze klanten


Klanten van Creates
Logo Kindergarden

"Creates is met een bestaand UX design voor onze nieuwe website aan de slag gegaan. Dit hebben zij nog verder weten te optimaliseren en nog beter weten neer te zetten zodat het goed aansluit om de behoeften van onze eindgebruiker. Eindresultaat? 27% conversieverhoging!"

Rik Tulen
Online marketeer

 

Inspiratie

Neem contact met mij op