Overslaan en naar de inhoud gaan

đź“… Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Over het Enterprise open source CMS Umbraco

Umbraco is een veilig, betrouwbaar en eenvoudig CMS, dat gemakkelijk is uit te breiden in de toekomst. Wij gebruiken dit bij klanten die niet genoeg waarde kunnen halen uit een groot Experience Platform als Sitecore, maar wel een stabiele en goede website of portal willen. Onze ontwikkelaars zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring het bouwen van websites die onze klanten helpen bij het behalen van hun digitale doelen. Met Umbraco en Creates ben je altijd voorzien van de hoogste kwaliteit op het gebied van user experience, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

WAAROM UMBRACO?

Umbraco biedt een ongeëvenaarde content-editing ervaring voor marketeers en is, als een van 's werelds toonaangevende CMS-platformen, de voorkeursoplossing voor meer dan 550.000 bedrijven. Het Umbraco CMS is open source (wat betekent dat je niet hoeft te betalen voor een licentie). Het is eenvoudig te leren en te gebruiken voor marketers, content editors, designers en developers. De ware schoonheid van Umbraco ligt echter in de aanpasbaarheid: wij kunnen vrijwel alles bereiken vanuit een ontwerp- en functionaliteitsperspectief.

PORTALS MET UMBRACO

Met de mogelijkheden van Microsoft Power BI in combinatie met een klantenportaal binnen Umbraco is de gewenste situatie eenvoudiger te realiseren dan mogelijk doet vermoeden. Rapportages met de voor je klanten benodigde inzichten in data worden weergegeven binnen een afgeschermde omgeving. Op de achtergrond worden de gewenste rapportages aangeboden aan je klanten. Dankzij deze oplossing is er één ingang voor je klanten en slechts één oplossing te onderhouden. Meer over BI in portals

CONTENT BEHEER

De opbouw van Umbraco zorgt voor een heel gebruiksvriendelijke uitstraling voor content editors.

Umbraco heeft een hiërarchische structuur waarbij alle pagina’s onder elkaar staan op basis van de structuur van de website. Het is mogelijk om verschillende soorten (content)pagina’s toe te voegen op basis van je eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan een webwinkel die speciale uitgelichte product- of campagnepagina’s wil toevoegen. Umbraco is eenvoudig in het gebruik en heeft standaard functionaliteiten voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Daarnaast is alle media (afbeeldingen en bestanden) overzichtelijk te beheren in de media bibliotheek en is het nu nog gemakkelijker. Geen halve hoofden op tablets of ontbrekende logo's op telefoons meer. De ingebouwde Umbraco Image Cropper is een fantastische functie die ervoor zorgt dat uw beelden correct worden gepresenteerd op welk apparaat je bezoekers ook gebruiken. Met het "brandpunt" wijs je eenvoudigweg het belangrijkste onderwerp in de afbeelding aan en Umbraco zal automatisch het formaat aanpassen en bijsnijden zodat het perfect past op elk apparaat, terwijl het belangrijkste onderwerp in beeld blijft. Je kan zelfs standaardformaten voor afbeeldingen instellen in Umbraco, zodat je geen Photoshop hoeft te openen voordat je foto kan uploaden.

Een ander groot pluspunt is dat je het CMS via alle devices kunt beheren.