Overslaan en naar de inhoud gaan

πŸ“… Schrijf je in voor de Masterclass Power BI report design op 30 oktober

Annelie
23-7-2024 - 1 min

Samenwerking marktmonitor Schoonmakend Nederland

Mooi nieuws! We gaan de leden van Schoonmakend Nederland met behulp van Microsoft Fabric en ons standaard B2B (leden)portaal met Power BI embedded voorzien van een gepersonaliseerde marktmonitor.

Schoonmakend Nederland heeft zich ten doel gesteld het verdienend vermogen van haar leden te vergroten. EΓ©n van de initiatieven om hier aan te voldoen is het opzetten van een toekomstbestendig dataplatform waar data veilig wordt verwerkt en informatie via een Marktmonitor op een laagdrempelige manier wordt gepresenteerd aan leden.

β€œπ˜Όπ™‘π™¨ π™™π™š π™‘π™šπ™™π™šπ™£ π™šπ™§ π™©π™€π™šπ™œπ™šπ™«π™€π™šπ™œπ™™π™š π™¬π™–π™–π™§π™™π™š π™ͺπ™žπ™©π™π™–π™‘π™šπ™£ π™žπ™¨ π™π™šπ™© π™₯π™§π™€π™Ÿπ™šπ™˜π™© π™œπ™šπ™¨π™‘π™–π™–π™œπ™™!”, aldus Rick van der Gaag, projectmanager vanuit Schoonmakend Nederland voor dit project.

We starten met data inzichten rondom omzet en ziekte en breiden de marktmonitor naar de toekomst verder uit met meer waardevolle inzichten. Leden zien, wanneer ze inloggen in het portaal, hun eigen cijfers in vergelijking met branchegemiddelden.

We kijken ernaar uit om de marktmonitor samen tot een succes te maken! 

Wil je ook een marktmonitor voor je leden? Kijk hier!

Wil je weten welke data inzichten waardevol zijn voor leden?

Download dit!

7 data inzichten voor leden

Over de schrijver

Annelie
LinkedIn