Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass Power BI report design op 30 oktober

ESG rapportage

Ben jij op zoek naar een pragmatische oplossing om over ESG te rapporteren? Dan ben je op de juiste plek. De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een Europese richtlijn die ondernemingen verplicht te rapporteren over hun duurzaamheid door middel van verschillende duurzaamheidscriteria. In de CSRD komen grofweg drie gebieden aan bod: Environment (milieu), Social (sociaal), en Governance (bestuur), ook wel ESG genoemd.​ Wij kunnen je helpen om een ESG rapportage te creëren, zoals we ook bij Normec gedaan hebben.  

Profiteer van deze voordelen

Standaard ESG datamodel

Snel en eenvoudig je ESG datamodel realiseren? In onze data oplossing met Microsoft Fabric zit een standaard ESG datamodel, voorbereid op Microsoft Dynamics. 

Design wat gebruik uitlokt

De bruikbaarheid van data-inzichten is van vitaal belang voor bedrijven, omdat het directe invloed heeft op de daadwerkelijke duurzame impact op de ESG criteria. Het doel achter de CSRD richtlijn.

Fabric: dé SaaS data oplossing

Fabric vormt de ideale basis voor organisaties die streven naar datagestuurde innovatie en succes. Het is hét alles-in-één AI-gedreven dataplatform met geïntegreerde analyse mogelijkheden in o.a. Power BI. 

Microsoft Partner Data & AI

Onze dienstverlening wordt door onze klanten beoordeeld met een 8,5 op een schaal van 10. We zijn Solution Partner van Microsoft op het gebied van Data & AI.  

Onze klanten


Klanten van Creates
Alles over het nieuwe Microsoft Fabric

Alles over het nieuwe Microsoft Fabric

Microsoft Fabric is General Available (GA) en daarmee ontstaan veel nieuwe mogelijkheden maar ook vragen. Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet in onze dossierpagina.

Naar het dossier Microsoft Fabric
Hulp bij ESG rapportage Normec

Hulp bij ESG rapportage Normec

Door de snelle groei en vele overnames van bedrijven was het lastig en tijdrovend alle onderdelen van Normec op dezelfde manier te sturen. Bovendien was Normec bezig met het kunnen rapporteren over de ESG criteria.

Naar Normec case
Meer over Creates als datapartner

Meer over Creates als datapartner

Creates is dé data partner op het gebied van bruikbare data oplossingen. Wij geloven dat de mens het verschil maakt, ook in de digitale wereld. Daarom is bruikbaarheid van onze oplossingen cruciaal.

Data partner

Wat moet er in een uitgebreide ESG rapportage staan?

...en moet mijn organisatie eraan voldoen?

Download nu!
 

Vul hier je gegevens in, dan ontvang je onze whitepaper over wat er in een uitgebreide ESG rapportage moet staan en meer...

Meer inspiratie