Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Power BI Embedded rapporten delen in een klantenportaal

Rapporten en data delen buiten je organisatie zonder gedoe. Geen Microsoft accounts nodig. Geen screenshots van rapporten maken, PDF documenten versturen of zelfs Excel. Gewoon real-time data in een veilige omgeving. Houdt hiermee kosten in de hand door niet per gebruiker te betalen. Jij configureert zelfs per klant de gewenste inrichting. Onze klantportaal met Power BI Embedded helpt je met een betere customer service. 

Vraag nu je gratis demo account aan

Demo account aanvragen

Met ons klantenportaal heb jij:

Een veilige omgeving

 • Authenticatie & autorisatie.
 • Veilige wachtwoordeisen.
 • 2 Factor Authenticatie.
 • Account blokkering na 5 mislukte login pogingen.

De beste user experience

 • Volledig aangepast aan jouw merk en huisstijl.
 • Ontworpen volgens UX best practices.
 • Geschikt voor alle devices (desktop, tablet, mobile).

Power BI geintegreerd

 • Multi-alles: klant, rapport, gebruikers en rollen.
 • Configureer conform jouw klantenbase zonder onze tussenkomst.
 • Veilige Power BI Service koppeling.
 • Koppelt naadloos met jouw Power BI subscription.

Self-service voor jouw klant

 • E-mail notificaties.
 • Beheren van klanten, rapporten, rollen en gebruikers.
 • Direct toegang tot jouw dashboards.
 • Beheren van je voorkeuren (2FA, wachtwoorden, notificaties.)

Waarom een klantenportaal met BI?

 1. Extern delen

  Data en informatie zijn steeds vaker onderdeel van de dienstverlening. Dataplatformen fungeren als data hub. We bepalen de behoefte en delen onze ervaring op het gebied van data delen. Voorbeelden van toepassingen zijn het integreren van Power BI rapportages in een klantenportaal of de realisatie van een data feed vanuit jouw centrale data hub.

 2. Veilig & betrouwbaar

  Het delen van data vraagt om een veilige en betrouwbare oplossing. Naast een technische realisatie van de oplossing vraagt een veilige en betrouwbare oplossing ook om processen en werkafspraken bij het onderhoud of realisatie van dataproducten. We inventariseren het huidige proces en de benodigde stappen om dataproducten op een veilige en betrouwbare manier te delen binnen én buiten de organisatie.

 3. Power BI Embedded

  Een krachtige oplossing voor het integreren van Power BI rapportages in applicaties is Power BI Embedded. Software speciaal bedoeld voor softwareontwikkelaars. Met Power BI Embedded ben je als organisatie in staat om zonder aan gebruikers gekoppelde licenties op een veilige manier inzichten in de vorm van Power BI rapportages te delen met jouw klanten, leveranciers of andere stakeholders buiten de organisatie.

Hoe kunnen we jou helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons

In vier stappen online

In slechts 4 stappen met een doorlooptijd van 2 weken heb jij je eerste klantportaal met Power BI rapportages beschikbar voor je klanten.

Uitrollen van het klantenportaal in de Cloud

Met Microsoft Azure als basis configureren wij voor jou een omgeving in de Cloud die veilig is. Dit is de basis waarmee we starten en de volgende stappen zetten. Je eerste versie is voor jou beschikbaar.

We koppelen met jouw Power BI Service Subscription

Om jouw Power BI rapporten te tonen in de klantenportaal koppelen we de omgeving aan jouw Power BI Service Subscription. Hiermee kun jij vervolgens alle rapporten configureren en beschikbaar stellen aan jouw klanten.

Toepassen van jouw huisstijl voor brand awareness

Op basis van jouw huisstijl voeren we aanpassingen aan de klantenportaal door zodat het volledig in jouw brand past. Denk aan logo, kleuren en typografie.

Testen, finetunen en live zetten

We testen de omgeving uiteraard goed met elkaar. Onderdeel daarvan is of alle data goed doorkomt in de rapporten en of alles netjes afgeschermd is. Daarna zetten we jouw klantenportaal live op de URL die we samen afgesproken hebben. Je hebt nu je eerste klantenportaal met Power BI Embedded!

Vraag nu je demo aan!

Neem contact met mij op