Overslaan en naar de inhoud gaan

šŸ“… Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
22-2-2023 - 5 min

Nieuwe werkenbij website voor Kindergarden op Sitecore

Amsterdam, 22 februari 2023 - Kindergarden, een toonaangevend kinderdagverblijf (KDV) en buitenschoolse opvang (BSO) in Nederland, heeft samen met Creates hun nieuwe werkenbij website gelanceerd op 21 februari 2023. Als basis platform is voor Sitecore gekozen. Met meer dan 60 vestigingen in heel Nederland is Kindergarden een van de grootste kinderopvangorganisaties van het land.

Ontworpen voor de beste sollicitatie-ervaring

De nieuwe werkenbij website is ontworpen om de sollicitatie-ervaring voor potentiĆ«le kandidaten te verbeteren. De website biedt een eenvoudigere en intuĆÆtievere gebruikerservaring, met een fris en modern ontwerp. Slimme helpfuncties zijn toegevoegd zoals de "Vind jouw droombaan" wizard. Daarnaast bevat de werkenbij website uitgebreide informatie over Kindergarden, de unieke pedagogische benadering en de beschikbare vacatures bij de verschillende vestigingen.

"Wauw, werkenbijkindergarden.nl is ook live! We zijn enorm trots en iedereen is erg happy met het prachtige resultaat. Nu nog een stijging in het aantal sollicitaties." aldus Rik Tulen, online marketing bij Kindergarden. 

De nieuwe website is ontworpen met gebruiksgemak en toegankelijkheid in gedachten, waardoor potentiĆ«le kandidaten snel en eenvoudig de juiste vacature vinden. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de markt, ontwikkelingen en behoeften van de doelgroep. Alle uitkomsten zijn meegenomen in de Concept & Design fase en vormen de basis van het design en alles wat nog komen gaat. 

Grofweg is het project opgedeeld in de drie fases uit de generieke aanpak van Creates waarvan de eerste twee fases afgerond zijn:

  1. Discover: het doen van marktonderzoek, user research, user testing, strategie bepalen;
  2. Create: ontwerpen van user experience designs (UX) en visual designs en het technisch bouwen van de website;
  3. Optimize: het continue meten, verbeteren en optimaliseren van de beleving en performance van de website.

De feedback op socials van onder andere de Directeur Marketing & Customer Relations van Kindergarden liegt er ook niet om: "Om heel blij van te worden! šŸ¤©". 

Sitecore als experience platform voor de werkenbij website

De werkenbij website is de tweede website op het Sitecore Experience Platform. Kindergarden kiest strategisch voor Sitecore als experience platform omdat het hen helpt in het leveren van de beste beleving. Deze beleving is persoonlijk en relevant. We proberen aan te sluiten bij de behoeften van de eindgebruiker en de juiste informatie op het juiste moment aan te leveren. 

Over Kindergarden

Kindergarden is al meer dan 25 jaar actief in de kinderopvangsector en heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en hoogwaardige organisatie. Met ruim 70 vestigingen door heel Nederland biedt het kinderdagverblijf en BSO kinderen een veilige, stimulerende en leerzame omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen en groeien.

De lancering van de nieuwe werkenbij website is een belangrijke stap voor Kindergarden in zijn voortdurende inspanningen om de beste medewerkers aan te trekken en te behouden in een steeds competitievere arbeidsmarkt. Met een sterke focus op kwaliteit en professionaliteit zal Kindergarden blijven werken aan het bieden van de best mogelijke kinderopvang aan gezinnen in heel Nederland.

Neem een kijkje op www.werkenbijkindergarden.nl

Over de schrijver

Creates
Contact