Overslaan en naar de inhoud gaan

šŸ“… Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

HOE BOUW JE EEN FABRIC FRAMEWORK?

Microsoft Fabric biedt een complete analytische oplossing voor bedrijven, die alles in huis heeft van data-overdracht tot datawetenschap, en van real-time analytics tot business intelligence. Het omvat een volledig pakket van diensten zoals een data lake, data-engineering en data-integratie, allemaal beschikbaar op Ć©Ć©n centrale locatie.

MetĀ Fabric is het niet nodig om losse diensten van verschillende aanbieders te combineren. In plaats daarvan biedt het een naadloos geĆÆntegreerd, allesomvattend en gebruiksvriendelijk aanbod, speciaal ontworpen om de complexiteit van uw data-analyse te verminderen.

Microsoft Fabric integreert vernieuwende en reeds bestaande functies van Power BI, Azure Synapse en Azure Data Factory binnen één uniforme omgeving. Deze componenten worden aangeboden via diverse op maat gemaakte gebruikersinterfaces.

Fabric verenigt functionaliteiten zoals Data-engineering, Data Factory, Datawetenschap, Data Warehousing, Realtime Analytics en Power BI, allemaal op een gemeenschappelijk Software as a Service (SaaS)-platform.

 

De Stap-voor-Stap gids voor het opzetten van een Fabric Framework

De aandachtsgebieden zijn:

  • Richt je Fabric Werkruimte in

De werkruimte omvat alle elementen die nodig zijn voor dataopslag, waaronder: Data Factory pipelines, het datawarehouse, Power BI semantische modellen en rapporten.

  • Gegevens toevoegen (ETL)

Nu je een Warehouse in Microsoft Fabric hebt gecreƫerd, kun je gegevens in dat warehouse importeren.

  • Analyseer modelgegevens

Maak en sla een query op met de visuele query-builder in het Microsoft Fabric portaal

  • Visualiseer met Power BI

Leer hoe je verschillende soorten Power BI-rapporten kunt creƫren en opslaan

Onze data-experts staan klaar om u te voorzien van de begeleiding en ondersteuning die nodig zijn om de complexiteit van Microsoft Fabric te navigeren en het volledige potentieel ervan voor uw organisatie te benutten.

 

Download nu!

Vul onderstaande formulier in en download direct de Microsoft Fabric Stap-voor-Stap gids

Je ingevulde formulier wordt uitsluitend gebruikt voor het beoogde doel dat is aangegeven op het formulier zelf. Daarnaast voegen we je e-mailadres toe aan onze mailinglijst en sturen we je eens per maand een nieuwsbrief met inspirerende content.Ā  We delen jouw gegevens nooit met derden zonder jouw expliciete toestemming, tenzij dit wettelijk vereist is.