Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass Power BI report design op 30 oktober

Creates
10-7-2024 - 2 min

Website SRA live!

SRA presenteert vandaag haar vernieuwde website: www.sra.nl. En deze hebben wij als digitaal partner van SRA gerealiseerd. Dankzij een modern ontwerp, slimme zoekfunctie en een gebruiksvriendelijk inlogsysteem biedt de website een verbeterde ervaring voor alle gebruikers.

Als netwerkorganisatie investeert SRA inmiddels 35 jaar in de kennis van haar leden om bij te dragen aan de door hen geleverde kwaliteit van dienstverlening. Vernieuwing van de website was noodzakelijk om de toenemende hoeveelheid kennis en informatie op overzichtelijke wijze beschikbaar te kunnen blijven stellen voor de verschillende gebruikers.

Belangrijkste verbeteringen

Om ervoor te zorgen dat de vernieuwde website beter aansluit bij de wensen en behoeften van onze gebruikers zijn SRA-leden betrokken geweest bij de totstandkoming van het ontwerp. Hun suggesties en feedback hebben bijgedragen aan de belangrijkste verbeteringen:

  • Verbeterde vindbaarheid
    De vindbaarheid van informatie op onze website is aanzienlijk verbeterd. Via de slimme zoekfunctie krijgt u relevante zoeksuggesties op basis van uw zoekopdracht. Bovendien kunt u eenvoudig filteren en de verbeterde navigatie zorgt ervoor dat u in maximaal drie stappen bij de gewenste informatie bent. 
  • Vereenvoudigd inloggen
    De inlogmethode is vereenvoudigd: het wachtwoord is vervangen door een inlogcode. Zodra een abonnee wilt inloggen krijgt deze een inlogcode toegestuurd per mail. Deze manier van inloggen is duidelijk, gebruiksvriendelijk én veilig. 
  • Moderne uitstraling
    Dankzij een herkenbare structuur op basis van scanbare pagina's met afbeeldingen, icoontjes en een ruimtelijke opzet ziet de website er moderner uit en is de leesbaarheid verbeterd. Daarnaast biedt de vernieuwde site meer mogelijkheden om podcasts en video's te tonen, wat zorgt voor een dynamischere gebruikerservaring.

De totstandkoming van de vernieuwde website sluit aan bij waar SRA voor staat: binnen een sterk netwerk efficiënt en daadkrachtig samenwerken aan de uitdagingen van nu en de toekomst, samen verder komen. Het resultaat, dat in co-creatie met de leden van SRA is ontstaan, mag er zijn.

"We zijn zeer verheugd met de nieuwe look & feel van onze website en zijn ervan overtuigd dat de vernieuwde zoekfunctie en inlogmethode het gebruiksgemak ten goede komen. Dat staat bij ons voorop.", aldus SRA.

Neem eens een kijkje op: www.sra.nl

De oude website:

De nieuwe website:

Bron: SRA.nl

Zoek jij ook een digitaal partner?

Leer ons beter kennen...

Digitaal partner

Over de schrijver

Creates
Contact