Overslaan en naar de inhoud gaan

šŸ“… Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
3-11-2023 - 3 min

Creates ontwikkelt merkidentiteit en online platform voor Zakenvuur

PERSBERICHT

Utrecht, 3 november 2023 - Digital Agency Creates is verheugd de lancering aan te kondigen van een nieuw online platform voor het nieuwe televisieprogramma Zakenvuur. Dit platform, dat speciaal is ontworpen om ondernemers te verenigen en te inspireren, belooft een dynamische en interactieve gemeenschap te worden voor iedereen die betrokken is bij het zakelijke ecosysteem. Zakenvuur is de droom van tv-presentatrice Pernille La Lau, bekend van onder andere koffietijd. 

Creates heeft zich toegewijd aan het ondersteunen van Zakenvuur op meerdere fronten, waaronder de ontwikkeling van de merkidentiteit, het ontwerpen van de digitale merkbeleving en huisstijl, en het creƫren van essentiƫle digitale infrastructuren voor het platform. De volgende aspecten van het project zijn onder de expertise van Creates tot stand gekomen:

Merkidentiteit Ontwikkeling

Creates heeft een merkidentiteit ontworpen die de kernwaarden en doelstellingen van Zakenvuur weerspiegelt. Het logo en de visuele elementen zijn zorgvuldig afgestemd op de boodschap van het programma, wat helpt om de juiste sfeer te creĆ«ren voor de kijkers en deelnemers. 

Digitale Merkbeleving en Huisstijl

Creates heeft gezorgd voor een consistente digitale merkbeleving en huisstijl die aansluit bij de visuele identiteit van Zakenvuur. Dit omvat het ontwerpen van aantrekkelijke grafische elementen, kleurenschema's en lettertypen die de online aanwezigheid van het programma versterken. 

Publieke Website

Om het programma toegankelijk te maken voor een breed publiek, heeft Creates een gebruiksvriendelijke publieke website ontwikkeld. Hier kunnen bezoekers informatie vinden over het programma, verschillende content vormen consumeren en zich aanmelden voor updates. 

Ledenplatform voor Betalende Leden

Voor ondernemers die op zoek zijn naar een diepere betrokkenheid bij Zakenvuur, heeft Creates een speciaal ledenplatform gecreĆ«erd. Dit platform biedt premium inhoud, exclusieve evenementen en interactieve functies om betalende leden te ondersteunen. 

Creates is er trots op deel uit te maken van dit spannende project en kijkt ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van Zakenvuur. Het online platform is de hoeksteen van de interactieve ervaring van het programma en zal fungeren als een brug tussen ondernemers in heel Nederland.

Belangrijke partners

Zakenvuur komt tot stand samen met gedreven en ondernemende partners. AFAS Software, BNR Nieuwsradio, Caesar Groep, RTL Nederland en BeeBeeOne willen het samen mogelijk maken dat Zakenvuur de komende jaren flink naam kan gaan maken en verder uitgebouwd wordt.

Over Digital Agency Creates

Digital Agency Creates is een toonaangevend digitaal bureau dat zich specialiseert in het creƫren van digitale merkervaringen, websites, portalen en dataplatformen. Het bedrijf heeft een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van diverse organisaties bij het opbouwen van een sterke online aanwezigheid, gebruiksvriendelijke sites, portalen en maatwerk oplossingen, dataplatformen en dashboards.

Over Zakenvuur

Zakenvuur is een beweging dat zich laat horen en zien via een actief online platform en een wekelijkse talkshow bij RTL4. Zakenvuur brengt mensen met elkaar in contact, laat ze elkaar leren kennen en stimuleert ze om zich met elkaar te verbinden. Noem het kruisbestuiven, co-creƫren. Het is een beweging met vuur en drive, de mensen die deze tijd goed begrijpen. Mensen die beseffen dat de wereld in een sneltreinvaart verandert en daarmee dus ook het zakendoen. Zakenvuur inspireert ze om het beste uit zichzelf te halen en daarmee uit hun onderneming.

Bekijk de publieke website en het platform op https://www.zakenvuur.nl

In de media

Ook een nieuw en sterk merk ontwikkelen?

Maak een afspraak met Barend om onze aanpak te bespreken!

Maak een afspraak met Barend

Over de schrijver

Creates
Contact