Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Award-winning digital & data agency

Wij zijn Creates. Een award-winning digital & data agency, maar dan net even anders omdat wij de mens echt centraal stellen. We geloven dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. We maken die echte verbinding zowel met eindgebruikers als onze klanten. Het complexe maken we simpel door nieuwsgierig te zijn en te challengen waar nodig. Dat doen we op een creatieve en analytische manier. Hiermee bewegen wij organisaties meer te bereiken met data en customer experience.

ONS GELOOF

We creëren data inzichten en onderscheidende online beleving zodat onze klanten het verschil kunnen maken.  We werken als gelijke partners samen met onze klanten aan hun ambities en doelstellingen, in een user-centered aanpak. 

Wij geloven erin dat data inzichten mensen kunnen helpen betere beslissingen te nemen en de juiste acties te ondernemen. We hebben de ambitie om data gebruikers hierin te laten excelleren. De gebruikers zijn hierbij ons startpunt. Mensen in staat stellen data te begrijpen en te gebruiken met een glimlach! 

Met ons customer experience team laten we bedrijven excelleren in beleving op het online kanaal. Door de juiste online strategie, vernieuwende concepten, gebruiksvriendelijk design en optimalisatie. Van idee tot realisatie. Klik na klik vooruitgang waarmee we de online beleving van miljoenen Nederlanders elke dag een beetje mooier maken. Dat is onze missie.  

Discovery

We challengen de vraag en ontdekken de echte behoefte. Samen  ontdekken wat we al weten, wat stakeholders willen en welke behoefte er bij de doelgroep leeft. Ook definiëren we KPI's aan de hand waarvan we succes meten.

Concept & Design

De output van de Discovery is input voor de Concept & Design fase waarin concepten voor de vraag/uitdaging bedacht zijn. Deze valideren we bij eindgebruikers om vervolgens vorm te geven via Visual Design.

Develop

We ontwikkelen het ontworpen concept tot een digitale oplossing. Dit doen we met moderne technologie en schaalbare platformen, bij voorkeur in de cloud. Hier begint ook beheer en onderhoud.

Optimize

Eisen en verwachtingen van mensen veranderen continue. Daarom zijn online omgevingen continue aan optimalisatie onderhevig. Dit is een continue en agile proces, waarin we via experimenten en ingerichte KPI's continue verbeteren en business waarde leveren.

Scrum-proces

Ieder project wordt uitgevoerd op basis van Scrum. Al onze medewerkers hebben dan ook het Professional Scrum Master 1 certificaat.

ONZE CULTUUR

Creates heeft de leukste professionals in dienst en heeft een informele, sociale cultuur. We zitten in de groei, dus ons motto is: samen bouwen. Dit geeft ruimte voor eigen invulling zolang het bijdraagt aan ons doel. Een paar opvallende zaken uit onze laatste medewerker tevredenheidsmeting die ons kenmerken zijn (scores op een schaal van 5):

  • Ik kan mezelf zijn: 4,9.
  • Ik kan op mijn collega’s rekenen als ik ze nodig heb: 4,6.
  • Management is gemakkelijk benaderbaar en prettig in de omgang: 4,6.
  • Ik wil hier een lange tijd blijven werken 4,3.

Ook scoren we goed bij onze klanten. Met een gemiddelde score van 8,4 voor kwaliteit, 8,4 voor tevredenheid en een 8,5 aanbeveling op een schaal van 1-10, gemeten in het afgelopen jaar.

SUCCESSEN VIEREN WE SAMEN!

Het einde van een project, het binnenhalen van een nieuwe klant, een jubileum of gewoon, omdat we er zin in hebben; het zijn voor ons allemaal redenen voor een feestje! En feestjes die vieren we graag én goed! 

Feestjes vieren we samen. Van onze jaarlijkse karaoke BBQ, gezellig een taartje eten, proosten op de vrijdagmiddag borrel, een teamuitje, of zoals hieronder, tijdens de hackathon voor het bouwen van onze eigen website.