wat we doen, doet ertoe

Bij Creates doen we niets zomaar, wat we doen doet ertoe. We geloven dat IT nu, en in de toekomst, hoort te helpen. Wij hebben daar een cruciale rol in. Met onze IT-oplossingen maken we producten en diensten beter voor onze klant én de eindgebruiker. Wij begrijpen dat IT een middel is waarmee organisaties hun doelen kunnen bereiken en we weten uit ervaring hoe ze dat het beste kunnen doen.

Vanuit een oprechte interesse in mens en markt werken we samen met organisaties om nieuwe mogelijkheden te creëren. We kijken verder dan de vraag en zijn eigenwijs als het nodig is. Binnen Creates heeft iedereen zijn eigen expertise en daarom werkt niemand als individu.


We werken als team samen met de opdrachtgever, en de eindgebruiker. We verbinden mensen, zowel intern als extern, die begrijpen welke middelen en technieken perfect passen bij de gegeven doelstellingen. We creëren zakelijke IT-oplossingen die mensen en projecten in staat stellen te verbeteren, te groeien. En met onze kennis, skills en enthousiasme laten we organisaties excelleren.

Onze missie?

IT projecten leuker maken, dat is onze missie. We werken vanuit het agile gedachtengoed, omdat we geloven in de kracht van het verbinden van kwaliteiten en menselijke interactie. Daarom werken we in kleine stappen met multidisciplinaire teams intensief aan resultaten die ertoe doen. 
Wij geloven dat samenwerken in een team met de juiste specialisten, zorgt voor betere en snellere resultaten en successen. Onze specialisten zijn gewend om samen te werken aan het hogere doel, de ultieme data driven customer experience. 

We always start with your digital strategy

Onze aanpak

Technologie moet je vooruithelpen, niet frustreren. Je wilt software die ertoe doet, die je leven makkelijker maakt, je helpt te verbeteren en in staat stelt om je doelen te behalen. Daarom starten we met het neerzetten van de richting voor jouw Digital Strategy. Met businessmodellen die de customer journey als basis hebben en vanaf de start te zorgen voor verbinding tussen technologie, processen en mensen in iedere stap van jouw samenwerking met Creates.

We brengen technologie en businessprocessen via mensen met elkaar in verbinding waardoor technologie gericht ingezet wordt om businessdoelen te behalen. We zorgen voor verbinding en focus door agile te werken en zijn daarmee ook in staat om continu te verbeteren. Samen kijken we kritisch naar wat we doen zodat we de best mogelijke resultaten boeken.

Creates_Image_Team_012

STAPPENPLAN

Agreement on the problem
Voordat we echt van start gaan, organiseren we eerst een sessie om 'agreement on the problem' te krijgen. Wij willen namelijk weten wat de vraag achter de vraag is. Als we die weten kunnen we je pas echt goed helpen!

Inspirerende kick-off sessie
Wie is wie? Wat gaan we doen? Wat spreken we af? Fun! 

Insights Discovery
Het bouwen van een goed team, begint bij het kennen van jezelf en de ander. Om de juiste teams samen te stellen en optimaal te kunnen samenwerken, maken we gebruik van Insights Discovery.

Thumbs up 
Samenwerking is de basis voor resultaten. Bij de kick-off stellen we vast wat ertoe doet in onze samenwerking en iedere sprint review meten we de voortgang. 

Waarde voor de organisatie-, of marketingdoelstellingen
Welk doel staat centraal? Dit definiëren en meten we iedere sprint om continu onze performance te verbeteren. 

Creates Scrum-proces
Ieder project wordt uitgevoerd op basis van Scrum en vaste fee.

Sprint-App
Gedurende de gehele samenwerking blijven we je informeren en betrekken bij het proces op basis van onze mobiele Sprint-App.

Successen vieren we samen

Aan het einde van de sprint maken we, in een gezamenlijke review met alle belanghebbenden, duidelijk welke waarde onze software de klant oplevert. We zijn trots op de prestatie die we als team hebben geleverd en we vinden het fijn om hierbij stil te staan. We zijn gedreven om onze toegevoegde waarde continu te verhogen, daarom kijken we na iedere sprint wat er beter kan.
Zo worden we continu beter en leveren we iedere sprint meer waarde met onze software.

Happy customers care for your brand

Rethink your possibilities.