Overslaan en naar de inhoud gaan

šŸ“… Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

DXP platformen en .NET development

Met onze multi-disciplinaire teams ontwikkelen we corporate websites, B2B klantportalen, mijn-omgevingen en eigenlijk alles wat in de browser draait. We brengen onze concepten & designs tot leven door moderne technologieĆ«n te gebruiken. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Digitale Experience Platformen en enterprise Content Management Systemen. En om je volledig te ontzorgen hosten, beheren en onderhouden we de omgevingen voor je.Ā 

Digital Experience Platform (DXP) focussen op het op maat maken van de beleving die je gebruikers biedt. Gebruikers eisen vandaag de dag dat de beleving persoonlijk en relevant is. Op het juiste moment en op het juiste kanaal en device. Een is hierin cruciaal. Het levert de interactie data en tools zoals personalisatie, A/B testen en automation om de journey op maat te maken.

Deze DXP's adviseren we jou

Sitecore Experience Platform

Het Sitecore Experience Platform is marktleider in de wereld van digitale customer experience management. Het zit bordevol features voor een omni-channel 360-graden klantbeeld, personlisatie, A/B testing en meer. Niets voor niets staat het in de lijst met leaders in de Gartner Magic Quadrant voor DXP.

Meer over Sitecore

Kijk op www.sitecore.com

Umbraco met uMarketingSuite

Umbraco is een Microsoft gebaseerd open source enterprise content management systeem. Het blinkt uit in eenvoud, configuratie-opties en uitbreidbaarheid. Wij vullen dit aan met uMarketingSuite. Hiermee ontstaat een volwaardig Digital Experience Platform waarmee persoonlijke en relevante belevingen te creƫren zijn.

Meer over Umbraco

Kijk op www.umbraco.comĀ 

 

Ons aanbod in DXP platformen en development

 1. DXP & CMS platformen

  Om de beste persoonlijke en relevante beleving te creƫren ontkom je tegenwoordig niet aan een Digital Experience Platform (DXP). De focus ligt hierbij op data, personaliseren en content. Wij realiseren Digital Experience en Content Management platformen met Sitecore en Umbraco technologie. Hiermee helpen we onze klanten te engagen met hun klanten via digitale kanalen.

 2. Self-service portalen

  In B2B is customer experience (CX) steeds belangrijker voor het onderscheidend vermogen. Creates bouwt B2B klant- en self-service portalen waarmee ook data gedeeld kan worden via Power BI embedded. We hebben hiervoor een starterkit ontwikkeld waarmee binnen twee weken een self-service portaal ingericht wordt voor het delen van Power BI rapportages.

 3. Development

  We ontwikkelen zowel front-end als backend. Hiermee ontwikkelen we oplossingen op Sitecore en Umbraco maar bouwen we ook maatwerk. We integreren via API's met backoffice applicaties en maken Progressive Web Apps wanneer dit toegevoegde waarde oplevert. Ontwikkelen doen we in de cloud op Microsoft Azure. Onze publiekelijk toegankelijke omgevingen zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

 4. Hosting & beheer

  Onze oplossingen hosten en beheren we in de Microsoft Azure cloud. We monitoren en onderhouden periodiek en borgen hiermee de continuĆÆteit van onze klanten.

Hoe kunnen we jou helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons
Logo Kindergarden

"Creates is met een bestaand UX design voor onze nieuwe website aan de slag gegaan. Dit hebben zij nog verder weten te optimaliseren en nog beter weten neer te zetten zodat het goed aansluit om de behoeften van onze eindgebruiker. Eindresultaat? 27% conversieverhoging!"

Rik Tulen
Online marketeer

 

Hoe kunnen we helpen met DXP's en development?

Neem contact met mij op

Gerelateerde artikelen