Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Barend
2-8-2022 - 3 min

Creates wint dé 2022 Sitecore Customer Value/Impact Partner Award

Utrecht, 2 augustus 2022 – Digital Agency Creates viert vandaag een feestje. Sitecore maakt bekend dat Creates de 2022 Sitecore Partner Award heeft gewonnen. Specifiek in de categorie Customer Value/Impact. Met deze award erkent Sitecore partners die excelleren in het consistent leveren van waarde aan Sitecore klanten gedurende de gehele levenscyclus van de klant; ervoor zorgend dat de klant waarde blijft halen uit Sitecore en dat de klant een positieve ervaring heeft met Sitecore producten. Naast het feit dat twee van de elf Sitecore Most Valuable Professionals (MVPs) in Nederland bij ons in dienst zijn, is deze award een mooie bekroning van onze Sitecore kracht. Voor meer informatie over de awards, zie Sitecore Partner Awards.

Om de award te winnen hebben klanten van Creates en Sitecore onafhankelijk van elkaar feedback gegeven over Creates als partner. Dit is beoordeeld door een jury van Sitecore. Wij zijn dan ook enorm trots dat klanten ons als strategisch partner zien en de impact en waarde die we creëren waarderen. Een paar quotes uit de feedback die we van onze klanten ontvingen:

Rik Tulen, marketing manager bij Kindergarden
“Creates is een partner met veel Sitecore-kennis in huis; zowel op het gebied van de technische implementatie en ondersteuning als in het benutten van de strategische mogelijkheden van het platform. Jullie zijn een zeer prettige en open partner, wat wij als zeer prettig ervaren. We kijken er dan ook naar uit om verder met jullie te bouwen op het Sitecore platform.” 

Menno Kooreman, IT Manager bij SRA
“De samenwerking tussen SRA en Creates is een echt partnership, waar wij sterk van profiteren. Het begint met het gewoon nakomen van beloftes, of direct communiceren bij tegenvallers. Creates toont niet alleen commitment, maar ook echte betrokkenheid bij de projecten die we samen doen, en deelt zo nodig de (financiële) risico's. Tot slot is Creates een kritische sparringpartner, die absoluut niet bang is om tegengas te geven om tot nog betere oplossingen te komen. ” 

De mens maakt het verschil 
Wij geloven dat de mens het verschil maakt. Zonder onze persoonlijke aandacht, open en toegankelijke manier van samenwerken kunnen we onmogelijk impact hebben en waarde leveren. Wij zijn ervan overtuigd dat onze cultuur en onze mensen ervoor zorgen dat we langdurige partnerships hebben met onze klanten en samen succesvol zijn. Dat lukt ons alleen maar met en door onze mensen en aandacht voor mensen. De award is hiervan het bewijs. 

Over Sitecore
Sitecore is wereldwijd marktleider op het gebied van end-to-end digital experience software. Het Sitecore SaaS-platform verenigt data, content, commerce en ervaringen en stelt merken als L'Oréal, Microsoft, United Airlines en PUMA in staat om onvergetelijke interacties te bieden op elk touchpoint. Onze oplossing biedt de geavanceerde tools die merken nodig hebben om sterkere banden met klanten op te bouwen en tegelijkertijd content efficiëntie te creëren om zich te onderscheiden als transformatie- en innovatieleider. Lees meer op Sitecore.com.

Over Creates 
Wij laten bedrijven excelleren in beleving op het online kanaal. Door de juiste online strategie, vernieuwende concepten, gebruiksvriendelijk design en optimalisatie. Van idee tot realisatie. Klik na klik vooruitgang waarmee we de online beleving van miljoenen Nederlanders elke dag een beetje mooier maken. Creates is Sitecore Gold Partner en heeft 2 Sitecore MVP’s (technical en strategy).  We delen onze Sitecore ervaring graag met de markt via blogs én webinars. Volg ons daarvoor op Linkedin. 

Sitecore inspiratie

Over de schrijver

Barend

Barend adviseert organisaties hoe customer experience, online kanalen en technologie zoals generative AI strategisch ingezet kunnen worden om de visie, ambities en doelen te verwezenlijken. 4-voudig Sitecore MVP Strategy (2019-2022). Barend geeft strategische workshops voor digitale strategie, roadmaps en inzet van generative AI.

LinkedIn