DATA, TOOLS, & people. TOGETHER WE CREATE SUCCESS

Rethink your possibilities.

OVER CREATES

Wij combineren onze kennis van data analytics en digital marketing met een menselijke aanpak. Als full service digital partner brengen we technologie en businessprocessen met elkaar in verbinding. Vanuit een oprechte interesse in mens en markt maken we met onze IT-oplossingen producten en diensten beter voor onze klant én de eindgebruiker. Daarbij kijken we verder dan de vraag en zijn we eigenwijs als het nodig is. Zo werken we, samen met onze opdrachtgevers aan het hogere doel: de ultieme data driven customer experience.

ONZE AANPAK

We werken als team samen met de opdrachtgever en de eindgebruiker. We brengen technologie en businessprocessen via mensen met elkaar in verbinding waardoor technologie gericht ingezet wordt om businessdoelen te behalen. We verbinden mensen, zowel intern als extern, die begrijpen welke middelen en technieken perfect passen bij de gegeven doelstellingen. We zorgen voor verbinding en focus door agile te werken en zijn daarmee ook in staat om continu te verbeteren. 

Agreement on the problem

Voordat we echt van start gaan, organiseren we eerst een sessie om
‘agreement on the problem’ te krijgen. Wij willen namelijk weten wat de vraag
achter de vraag is. Als we die weten, kunnen we je pas echt goed helpen!

Continu verbeteren

Aan het einde van de sprint maken we in een gezamenlijke review duidelijk welke waarde onze software de klant oplevert. We zijn trots op de prestatie die we als team hebben geleverd en we vinden het fijn om hierbij stil te staan. We zijn gedreven om onze toegevoegde waarde continu te verhogen. Daarom kijken we na iedere sprint wat er beter kan.

Insights Discovery

Het bouwen van een goed team, begint bij het kennen van jezelf en de
ander. Om de juiste teams samen te stellen en optimaal te kunnen samenwerken,
maken we gebruik van Insights Discovery.

Inspirerende kick-off sessie

Wie is wie? Wat gaan we doen? Welk doel staat centraal? Bij de kick-off stellen we vast wat ertoe doet in onze samenwerking en iedere sprint review meten we de voortgang.

Scrum-proces

Ieder project wordt uitgevoerd op basis van Scrum. Al onze medewerkers hebben dan ook het Professional Scrum Master 1 certificaat.

ONZE MENSEN

Specialisten met een intrinsieke nieuwsgierigheid naar mensen en nieuwe markten. Die exact weten welke strategie nodig is om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jouw organisatie. Experts die de best denkbare interactie tussen jou en de eindgebruiker realiseren en regisseren. Programmeurs die verder kijken dan de vraag en het gereedschap hebben om te bouwen wat nodig is. Developers die constant de code innoveren, zodat jij er continu het maximale uithaalt.

Mensen die een kick krijgen van het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Een team met de kennis, skills en ervaring om jouw producten en diensten te laten excelleren. Die gaan voor hoogwaardige oplossingen voor nu en ongekende mogelijkheden voor morgen.

SUCCESSEN VIEREN WE SAMEN!

Het einde van een project, het binnenhalen van een nieuwe klant, een jubileum of een verjaardag; het zijn voor ons allemaal redenen voor een feestje! Die feestjes vieren we samen en kunnen verschillen van een taartje eten, een gezellige borrel, een teamuitje, of zoals hieronder, tijdens de hackathon voor het bouwen van onze eigen website.