DATA, CX, & people. TOGETHER WE CREATE SUCCESS

Rethink your possibilities.

OVER CREATES

Wij zijn Creates. Een digital agency, maar dan net even anders omdat wij de mens echt centraal stellen. We geloven dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. We maken die echte verbinding zowel met eindgebruikers als onze klanten. Het complexe maken we simpel door nieuwsgierig te zijn en te challengen waar nodig. Dat doen we op een creatieve en analytische manier. Hiermee bewegen wij organisaties meer te bereiken met data en customer experience.

ONZE AANPAK

We werken als gelijke partners samen met onze klanten aan hun (online) ambities en doelstellingen. Vanuit de business doelstellingen bepalen we met welke concepten we mensen met jou als merk kunnen verbinden. Dit geldt voor zowel je eigen interne medewerkers als voor externe klanten. Dit doen we met een User Centered aanpak. Volledige focus op de eindgebruikers. We combineren dat met online of data strategie, data platformen, digitale customer experience, design en development. We zorgen voor verbinding en focus door agile te werken en zijn daarmee ook in staat om continu te verbeteren.

Discovery

We challengen de vraag en ontdekken de echte behoefte. Samen  ontdekken wat we al weten, wat stakeholders willen en welke behoefte er bij de doelgroep leeft. Ook definiëren we KPI's aan de hand waarvan we succes meten.

Concept & Design

De output van de Discovery is input voor de Concept & Design fase waarin concepten voor de vraag/uitdaging bedacht zijn. Deze valideren we bij eindgebruikers om vervolgens vorm te geven via Visual Design.

Develop

We ontwikkelen het ontworpen concept tot een digitale oplossing. Dit doen we met moderne technologie en schaalbare platformen, bij voorkeur in de cloud. Hier begint ook beheer en onderhoud.

Optimize

Eisen en verwachtingen van mensen veranderen continue. Daarom zijn online omgevingen continue aan optimalisatie onderhevig. Dit is een continue en agile proces, waarin we via experimenten en ingerichte KPI's continue verbeteren en business waarde leveren.

Scrum-proces

Ieder project wordt uitgevoerd op basis van Scrum. Al onze medewerkers hebben dan ook het Professional Scrum Master 1 certificaat.

ONZE MENSEN

Specialisten met een intrinsieke nieuwsgierigheid naar mensen en nieuwe markten. Die exact weten welke strategie nodig is om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jouw organisatie. Experts die de best denkbare interactie tussen jou en de eindgebruiker realiseren en regisseren. Programmeurs die verder kijken dan de vraag en het gereedschap hebben om te bouwen wat nodig is. Developers die constant de code innoveren, zodat jij er continu het maximale uithaalt.

Mensen die een kick krijgen van het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Een team met de kennis, skills en ervaring om jouw producten en diensten te laten excelleren. Die gaan voor hoogwaardige oplossingen voor nu en ongekende mogelijkheden voor morgen.

SUCCESSEN VIEREN WE SAMEN!

Het einde van een project, het binnenhalen van een nieuwe klant, een jubileum of een verjaardag; het zijn voor ons allemaal redenen voor een feestje! Die feestjes vieren we samen en kunnen verschillen van een taartje eten, een gezellige borrel, een teamuitje, of zoals hieronder, tijdens de hackathon voor het bouwen van onze eigen website.