Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
20-6-2023 - 41 min

Webinar alles over Microsoft Fabric

Dat data het speerpunt van veel organisaties is weten we al een tijdje. Vrijwel iedere organisatie is in een vorm bezig met sturen op feiten en inzichten. Microsoft heeft er een breed scala aan producten en diensten voor ontwikkeld waarmee moderne data platformen en rapportages te maken zijn.

Microsoft heeft dit nu naar het volgende niveau getild. Tijdens de Microsoft Build is Microsoft Fabric aangekondigd. Microsoft Fabric is het nieuwe AI-gedreven data- en analyticsplatform.

Maar wat is Microsoft Fabric nu precies? Hoe ziet er eruit? En hoe kun je ermee werken? Ian Smith (Data Architect) en Bob Woets (Teamlead Data & Analytics) praten je volledig bij en vertellen je alles wat je moet weten.

Bekijk de webinar on demand hieronder.

Ook aan de slag met Fabric? Join the team!

Bekijk onze vacatures

Vacatures

Over de schrijver

Creates
Contact