Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Barend
28-3-2023 - 45 min

Webinar Boost je marketing met ChatGPT en Midjourney

In deze webinar praten Barend Emmerzaal (Digitaal Strateeg en Competence Lead CX) en Annelie van den Boomen (Managing Director Creates) over hoe ze binnen Creates generative AI gebruiken voor marketing. 

Ze laten tips & trics zien op basis van ChatGPT en Midjourney en vertellen je wat het effect op de marketing effort van Creates is. Maar ook hoe het de creativiteit bevordert. 

Over de schrijver

Barend

Barend adviseert organisaties hoe customer experience, online kanalen en technologie zoals generative AI strategisch ingezet kunnen worden om de visie, ambities en doelen te verwezenlijken. 4-voudig Sitecore MVP Strategy (2019-2022). Barend geeft strategische workshops voor digitale strategie, roadmaps en inzet van generative AI.

LinkedIn