Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
23-1-2024 - 45 min

Webinar data-integratie binnen Microsoft Fabric

Wat is de impact van Microsoft Fabric op data-integratie binnen jouw dataplatform?

Eind 2023 is Microsoft Fabric gelanceerd als het nieuwe all-in-one analytics platform van Microsoft. Je vindt er bekende functionaliteit in een nieuw jasje maar ook volop nieuwe mogelijkheden.

In dit webinar ontdek je de toekomst van data-integratie binnen Microsoft Fabric. Interessant als jouw organisatie werkt of aan de slag wil met Power BI, Synapse Analytics of Azure Data Factory. Onze oud-collega en tegenwoordig Product Manager Data Integratie bij Microsoft, Jeroen Luitwieler gidst je door de spannende wereld van Fabric's moderne data-integratie via pipelines en dataflows. Leer hoe je data effectief verzamelt, voorbereidt en transformeert uit een diversiteit aan bronnen zoals databases, data warehouses, lakehouses en real-time streams.

Ben je een bedrijfsanalist of een doorgewinterde data-ontwikkelaar? Deze webinar zal je vaardigheden naar een hoger niveau tillen, waarmee je je organisatie nog beter kunt ondersteunen! Ontdek hoe je data intelligent transformeert en maximaliseer je impact met een uitgebreide set aan tools en technieken.

Hulp nodig bij data-integratie binnen Microsoft Fabric?

Maak een afspraak met Ian om hierover door te praten.

Maak een afspraak met Ian

Over de schrijver

Creates
Contact

Bekijk ook