Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

van goed naar beter!
Masterclass report design optimalisatie in power bi

Op 26 juni krijg je feedback op jouw eigen dashboards van Armand van Amersfoort, de expert op het gebied van visuele data-presentatie.

Ben je klaar om jouw Power BI-dashboards naar een geheel nieuw niveau van visuele excellentie te tillen? Heb je het gevoel dat je rapporten wel een esthetische boost kunnen gebruiken? Dan hebben wij de perfecte workshop voor jou!

312648153 5467628730011695 7995831396054611583 N
Visual Design Architect

Ik zie je graag op mijn nieuwe training

Armand van Amersfoort is een Visual Design Architect bij Creates. Hij is een doorgewinterde professional met 30 jaar ervaring in UX/UI en data, en is een vooraanstaand lid van het Microsoft Elite Data Visualization team. Zijn uitgebreide ervaring toont zijn meesterschap in het creëren van boeiende en intuïtieve digitale ervaringen, gebaseerd op een diepgaand begrip van data-gedreven ontwerpprincipes.

Wat staat je te wachten?

Een unieke gelegenheid om samen met deskundige visueel designer Armand van Amersfoort live tips en tricks te ontvangen om jouw Power BI dashboards visueel te verbeteren. We duiken diep in de wereld van Power BI design en datavisualisatie en delen praktische technieken om jouw gegevens tot leven te brengen.

Maar dat is nog niet alles. Deze bijeenkomst gaat verder dan alleen luisteren naar een expert. We willen dat jij ook jouw visuele uitdagingen en successen deelt, zodat we samen kunnen leren en groeien.

Maar je bent niet alleen!

Stel je voor: je zit in een kamer met gelijkgestemde individuen, allemaal gedreven om meer impact te maken met hun data. Je krijgt de kans om jouw meest complexe visualisatievraagstukken te bespreken, nieuwe technieken te leren en inspiratie op te doen van anderen.

Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van deze exclusieve visuele revolutie? Zorg ervoor dat je je plekje reserveert, want ze zullen snel gaan! Stuur ons een berichtje om je interesse te tonen en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op kantoor voor een dag vol inspiratie en visuele datavaardigheden!

MB 2023 03 09 PBIG 034Asd
Uniek!

Live feedback op je eigen rapporten

Tijdens de training wordt de interactie met de deelnemers aangemoedigd, met speciale aandacht voor live feedback op hun eigen rapporten. Dit aspect van de training biedt een unieke gelegenheid voor deelnemers om directe begeleiding en advies te ontvangen van mij als expert, terwijl ze hun vaardigheden in de praktijk brengen. De live feedbacksessies bieden ook een kans voor deelnemers om vragen te stellen, problemen te bespreken en samen oplossingen te vinden, waardoor ze zich gesteund voelen in hun leerproces en vertrouwen opbouwen in hun vaardigheden met Power BI.

Wat maakt deze training zo bijzonder?

Wat maakt deze training zo bijzonder? Naast het feit dat je rechtstreeks van een expert leert, biedt deze dag een intieme setting waarin je kunt profiteren van persoonlijke begeleiding en directe feedback. Vergeet standaardcursussen - deze training is ontworpen om jouw specifieke behoeften aan te pakken en jouw visuele datavaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Stel je voor: een hele dag gewijd aan het verkennen en ontwikkelen van jouw datadesign vaardigheden, omringd door gelijkgestemde individuen die net zo gepassioneerd zijn over data en design als jij. Het is een kans om niet alleen te leren, maar ook te groeien, te inspireren en geïnspireerd te worden door anderen in het veld.

Visual Container 2
Power BI Elite community representative

De visuele toekomst van Power BI is key!

Als communityvertegenwoordiger voor Power BI, ben ik bevoorrecht om een cruciale rol te vervullen in het vormgeven van de toekomst van datavisualisatie. Met een diepgaand inzicht in de roadmap voor de komende twee jaar en een scherp oog voor knelpunten en verbeterpunten, sta ik aan de voorhoede van innovatie en vooruitgang.

In mijn trainingen combineer ik technische expertise met praktische inzichten, zodat gebruikers niet alleen de mogelijkheden van Power BI design begrijpen, maar ook hoe ze deze optimaal kunnen benutten voor hun specifieke behoeften.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Bij het ontwerpen van trainingen voor Power BI is het van essentieel belang om een breed scala aan onderwerpen te behandelen om deelnemers een grondig begrip van het platform te geven. We beginnen met het bespreken van de opbouw van het canvas, waarbij we de basisbeginselen van het Power BI-canvas behandelen, inclusief de organisatie van visualisaties en het gebruik van pagina's en filters. Daarna gaan we dieper in op best practices voor rapportontwerp, waarbij we aandacht besteden aan het ontwerp, kleur en opmaak, en het toevoegen van interactiviteit aan rapporten.

Vervolgens verkennen we verschillende datavisualisatietechnieken en -keuzes, waaronder verschillende soorten visualisaties en geavanceerde visualisatieopties, evenals het integreren van externe gegevensbronnen. We bespreken ook de invloed van design op datavisualisatie, met inbegrip van de psychologie van datavisualisatie, gebruikersgericht ontwerp en toegankelijkheid en inclusiviteit.

 

Een ander belangrijk aspect dat wordt behandeld, is storytelling met gegevens, waarbij we het belang van het creëren van een narratief rond gegevensinzichten bespreken en hoe tekstuele elementen kunnen worden gebruikt om context toe te voegen. Tot slot kijken we naar toekomstige mogelijkheden, zoals nieuwe functies in ontwikkeling, opkomende trends in datavisualisatie en de evoluerende rol van Power BI als platform voor bedrijfsinformatie en besluitvorming.

Canvas en interface design

Canvas en interface design

Het canvas design in Power BI vormt de basis voor het creëren van overtuigende en effectieve datavisualisaties. Met een intuïtieve interface kunnen gebruikers snel en gemakkelijk visualisaties toevoegen, organiseren en aanpassen om inzichten te onthullen en verhalen te vertellen.

Datavisualisatie

Datavisualisatie

Datavisualisatie design is een kunst die draait om het effectief communiceren van complexe gegevens in een begrijpelijke en overtuigende vorm. Het gaat verder dan alleen het creëren van grafieken en diagrammen; het omvat het begrijpen van de boodschap die je wilt overbrengen en het selecteren van de juiste visuele elementen om die boodschap krachtig over te brengen.

Storytelling en Customer Journey

Storytelling en Customer Journey

Storytelling in datavisualisatie is het vermogen om een verhaal te vertellen met gegevens, waardoor abstracte cijfers tot leven komen en betekenis krijgen. Het gaat verder dan alleen het presenteren van feiten; het gaat erom dat de data een verhaal vertelt dat de kijker raakt en motiveert tot actie.

Niels Kamerling

Bottleneck-it

Bijzonder inspirerende cursus gericht op de UI/UX van Power BI

"Onlangs hebben collega Thandi en ik deelgenomen aan een bijzonder inspirerende cursus gericht op de UI/UX van Power BI dashboards, gegeven door Armand. De cursus was ronduit geweldig, zo geweldig dat ik serieus overweeg om nog een keer te gaan.

In de afgelopen vier maanden hebben Thandi en ik veel van onze klantendashboards een flinke upgrade gegeven. Ze zijn nu stijlvoller, gebruiksvriendelijker en makkelijker te lezen. Ze zijn misschien nog niet op het niveau van die van Armand, maar ze voelen zeker frisser aan."

Niels Kamerling van Bottleneck-it

Scherm­Afbeelding 2024 02 06 Om 11.56.13
Woensdag 26 juni

Locatie & kosten

Locatie is bij ons op kantoor. Het adres is: Janssoniuslaan 80 3528 AJ Utrecht.
Datum: Woensdag 26 juni van 09:00 - 16:30 inclusief Lunch! Maar let op, slechts 15 gelukkigen zullen de kans krijgen om deel te nemen aan deze visuele revolutie!

Wat maakt deze dag nog specialer? Voor slechts €499 per persoon kun je deelnemen aan deze unieke ervaring, inclusief een heerlijke lunch om je energie op peil te houden terwijl je leert en groeit!

Schrijf je direct in

🇳🇱 De training wordt gegeven in het Nederlands

❗Creates behoudt zich het recht voor om deelname aan deze workshop te beperken. Dit kan onder meer inhouden dat zzp'ers uitgesloten kunnen worden van deelname.