Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
7-6-2024 - 5 min

Onze Armand is Microsoft MVP!

Op 6 juni 2024 werd Armand van Amersfoort wakker, rekte zich uit en checkte zijn mail. Hij moest twee keer in zijn wang knijpen, maar hij droomde niet. Zijn droom kwam juist uit…hij is MVP! Microsoft Most Valuable Professional in de categorie Data Platform, Technologie Power BI, las hij in de mail van Microsoft.

 “Ik ben ontzettend vereerd om te worden erkend als een Microsoft MVP. Deze erkenning laat zien hoe geweldig de steun van de community en Microsoft is geweest. Bedankt aan de levendige community voor jullie inspiratie en inzichten. Jullie uitdagingen hebben me geholpen om te groeien en mijn kennis te delen.” Aldus Armand.

Armand is reeds betrokken bij drie Microsoft product ontwikkelteams: Power BI Core Visuals, Mobile & Devices en Organizational App. Armand geeft aan “Jullie samenwerking is van onschatbare waarde geweest. Ik kijk ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten. Dank aan mijn collega's, mentoren, #pbicorevisuals familie en vrienden voor jullie onvoorwaardelijke steun."

Wat is een MVP?

De Microsoft MVP Award is een jaarlijkse onderscheiding die uitzonderlijke technologie community-leiders wereldwijd erkent die actief hun expertise delen met gebruikers en Microsoft.

“Wij bij Microsoft waarderen Armands geweldige bijdragen en willen deze gelegenheid aangrijpen om onze waardering met jullie te delen. Met iets meer dan 3.000 prijswinnaars wereldwijd, zijn Microsoft MVP’s een zeer selecte groep experts.

Microsoft Most Valuable Professional (MVP)

MVP’s zijn diep toegewijd aan de community en bereid om anderen te helpen. Ze vertegenwoordigen de diversiteit van de hedendaagse technische communities. MVP’s zijn aanwezig in meer dan 90 landen, in meer dan 40 talen, en over talloze Microsoft-technologieën. MVP’s delen een passie voor technologie, willen anderen helpen en zijn toegewijd aan de community.

Deze kwaliteiten maken MVP’s tot geweldige community-leiders. De inspanningen van MVP’s verbeteren het leven van mensen en dragen op veel manieren bij aan het succes van onze industrie. Door hun kennis en ervaringen te delen, en objectieve feedback te geven, helpen ze mensen dagelijks problemen op te lossen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. MVP’s zijn de besten in technologie, en we zijn vereerd om Armand als een van hen te verwelkomen”, aldus Microsoft.

Om de bijdragen die ze leveren te erkennen, krijgen MVP’s van over de hele wereld de kans om Microsoft-executives te ontmoeten, te netwerken met collega’s, en zich te positioneren als technische community-leiders. Dit gebeurt door spreekbeurten, deelname aan een-op-een klantenevenementen en het ontwikkelen van technische content. MVP’s krijgen ook vroegtijdige toegang tot technologie via verschillende programma’s die door Microsoft worden aangeboden, wat hen aan de voorhoede van de software- en hardware-industrie houdt.

Hoe heeft Armand zich gekwalificeerd?

“Ik heb een uitgebreid Power BI-rapport gemaakt dat mijn bijdragen aan de Power BI-community laat zien. Dit rapport bevat een gedetailleerd overzicht van mijn projecten, inzichten en innovaties die ik heb gedeeld met de beste community ter wereld”, geeft Armand aan. Onderstaand de indrukwekkende rapportage.

Power BI Dashboard voor nominatie

“Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan de Microsoft Power BI community. Jullie steun, enthousiasme en positieve energie maken onze community tot een echt bijzondere plek. Samen hebben we een ruimte gecreëerd waar ideeën bloeien, vriendschappen groeien en steun overvloedig is. Dank jullie wel voor het zijn van het hart en de ziel van deze geweldige community. Laten we blijven groeien, elkaar inspireren onze passie inzetten in de Fabric-reis!”, deelt Armand met veel enthousiasme met de community.

Als ontvanger van de Microsoft MVP-award van dit jaar, sluit Armand zich aan bij een uitzonderlijke groep technologie leiders van over de hele wereld die laten zien dat ze bereid zijn anderen te helpen, hun technische expertise te delen en anderen te helpen het beste uit technologie te halen. Ook voor onze klanten. 

Over de schrijver

Creates
Contact