EMPOWER YOUR customers WITH DATA INSIGHTS

Rethink your possibilities

BI IN KLANTENPORTAL

Bij veel bedrijven is het nog lastig en tijdrovend om data veilig te delen met klanten en leveranciers. Soms worden rapportages zelfs nog per post verstuurd of worden complete datasets per mail verzonden. Het kost je veel tijd de data te verzamelen en te delen. Erger nog, je verliest de grip op en het eigenaarschap van de data. Herkenbaar?

HET DELEN VAN DASHBOARDS

Met de mogelijkheden van Microsoft Power BI in combinatie met een klantenportaal is de gewenste situatie eenvoudiger te realiseren dan mogelijk doet vermoeden. Rapportages met de voor je klanten benodigde inzichten in data worden weergegeven binnen een afgeschermde omgeving. Op de achtergrond worden de gewenste rapportages aangeboden aan je klanten. Dankzij deze oplossing is er één ingang voor je klanten en slechts één oplossing te onderhouden.

DE VOORDELEN

Door het delen van rapportages in een afgeschermd klantenportaal heeft je klant altijd inzicht in de actuele data op het moment dat daar behoefte naar is. Dankzij onze standaard aanpak realiseren we een krachtig klantenportaal wat naast de benodigde inzichten in data ook andere functionaliteiten kan bevatten voor de optimale klantondersteuning binnen één omgeving. Bijkomend voordeel is dat je als organisatie grip behoudt op het delen van data met je klanten.

We hebben een gave demo omgeving, wil je hem een keer zien? Neem dan contact met ons op!

DE ONTWIKKELING

De ontwikkeling begint bij het uittekenen van de oplossing, waarbij we onder andere stil staan bij:

  • Is er al een klantenportaal waarmee we kunnen integreren?
  • Welke autorisaties passen we toe op de data
  • Hoe komen het klantenportaal en de rapportages er uit te zien
  • Hoe nemen we de klant mee in zijn reis door het portaal
  • Welke architectuur past het beste binnen het huidige IT-landschap

Na het in kaart brengen van de benodigde stappen gaan we aan de slag. We bouwen in nauwe samenwerking verschillende deelproducten. Aan het einde van het traject dragen we kennis en beheer over in een afgesproken vorm.

RISKMANAGEMENT TO THE NEXT LEVEL

Rethink your possibilities.

WONINGBORG

De Woningborg Groep bestaat uit een aantal onderdelen. Het certificaat van Woningborg N.V. biedt zekerheid. Zekerheid dat bij een faillissement van de ondernemer een woning vrijwel altijd wordt afgebouwd of de koper schadeloos wordt gesteld. Woningborg Advies B.V. levert een pakket aan adviesdiensten die ondernemers helpt de kwaliteit te verhogen. Daarnaast is er Woningborg Toetsing en Toezicht B.V. welke actief zijn op het gebied van Toetsing en Toezicht van nieuwbouwwoningen. Bij Woningborg N.V. staat risicomanagement centraal. Er ontstond een sterke behoefte naar optimaal inzicht van de risicofactoren voor zowel Woningborg als haar klanten. Het begin van een mooie samenwerking tussen Woningborg en Creates.

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?