Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Armand
12-4-2024 - 2 min

Masterclass Power BI Design

Op 26 juni krijg je feedback op jouw eigen dashboards van de expert op het gebied van visuele data-presentatie, onze Creator Armand van Amersfoort.

Ben je klaar om jouw Power BI-dashboards naar een geheel nieuw niveau van visuele excellentie te tillen? Heb je het gevoel dat je rapporten wel een esthetische boost kunnen gebruiken? Dan hebben wij de perfecte workshop voor jou!

 

Meer informatie

 

Over de schrijver

Armand

Armand van Amersfoort is een gepassioneerd report experience expert met meer dan 30 jaar ervaring in data-UX/UI en datavisualisatie. Hij is een erkende autoriteit op het gebied van datavisualisatie en geeft regelmatig presentaties en workshops over dit onderwerp. Momenteel werkt voor verschillende bedrijven zoals Misset Uitgeverij, Basic Fit, UNICEF, Heineken en andere mooie projecten .Daarnaast is hij actief betrokken bij de Power BI Gebruikersgroep in Nederland.

LinkedIn