Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Barend
16-4-2024 - 2 min

Nieuwe datum generative AI business strategie Workshop

Op 4 juli 2024 vindt onze workshop 'Generatieve AI Business Strategie' opnieuw plaats!

Vanwege de enorme interesse en positieve feedback geven we onze workshop 'Generatieve AI Business Strategie' opnieuw! In 2024 zien we een explosie van bedrijven die experimenteren met generatieve AI. Of je het nu omarmt of niet, jouw medewerkers zullen ermee aan de slag gaan. Wie kan er gebruik van maken en hoe implementeer je het op een gecontroleerde manier binnen jouw organisatie?

In deze workshop leer je precies waar en hoe generatieve AI jouw bedrijf en medewerkers kan versterken - en waar niet. Mis deze kans niet om je strategie te verfijnen en te profiteren van de mogelijkheden van generatieve AI.

Meer informatie

Over de schrijver

Barend

Barend adviseert organisaties hoe customer experience, online kanalen en technologie zoals generative AI strategisch ingezet kunnen worden om de visie, ambities en doelen te verwezenlijken. 4-voudig Sitecore MVP Strategy (2019-2022). Barend geeft strategische workshops voor digitale strategie, roadmaps en inzet van generative AI.

LinkedIn