Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
26-2-2024 - 2 min

Creator Armand aan het woord

In deze rubriek krijgen Creators de kans om hun werkzaamheden toe te lichten en te vertellen over het werken bij Creates. Vandaag is Visual Design Architect Armand van Amersfoort aan het woord.

Passie voor data en design

Met zijn voorliefde voor data en design versterkt Armand sinds 2023 Creates. Waarom hij voor ons koos? “Er werken hier veel mensen die uit een creatieve hoek komen. De breedte van het product en portfolio, van websites tot data- en klantenportalen spreekt mij erg aan. Je krijgt de vrijheid om verantwoordelijkheid en initiatief te pakken.”

De reden dat Creates voor Armand heeft gekozen is volgens Armand: “Een stukje ervaring. Ze waren op zoek naar iemand met veel ervaring in een bepaald vakgebied. Ik ben iemand die vrij snel dingen oppakt. Ik ben zelfstandig, maar kan ook goed in een team werken. Daarnaast investeer ik veel tijd in andere mensen en ben ik een open persoon.”

“Een Creator is iemand die vanuit zijn kennis en passie voor het vak, de beste oplossing voor de eindgebruiker maakt of bedenkt.”

Persoonlijke aspecten van werk

De leukste dag voor Armand is als hij op kantoor werkt. “Als ik een aantal taken voor klanten doe en tijd kan doorbrengen met mijn collega’s. Ik vind het leuk om met collega’s te sparren over uitdagingen op het vlak van design. Laatst stond ik bij het koffieapparaat te kletsen met iemand uit een andere unit van Caesar Groep over onze passie voor data. Dat zijn de leuke dagen!”

Soms zijn er minder leuke dagen, maar volgens Armand is dat niet vaak. “Als er weinig collega’s zijn op kantoor, ga ik soms bij collega’s van een andere unit zitten. Zo heb je toch wat meer persoonlijk contact op de werkdag.”

Door zijn klanten te voorzien van alle kennis en kunde die hij heeft, draagt Armand bij aan de experience van zijn klanten. “Het is belangrijk om open, duidelijk en laagdrempelig te communiceren. Of de klant nu een kleine of grote vraag heeft; ze kunnen altijd bij mij en Creates terecht.”

Aan onze tafel is altijd plek voor nieuwe collega’s

“Er is bij ons altijd plek voor mensen die geïnteresseerd zijn en passie hebben voor hun vak. Van data tot customer experience en alles daartussenin. Voor scholieren die vanuit hun opgedane kennis in de praktijk willen brengen en ervaren collega’s om zich heen willen. Maar ook ervaren professionals die graag uitgedaagd worden en sparren met onze Creators.” 

Tot slot deelt Armand een belangrijke boodschap met de lezers. “Het belangrijkste is om jezelf te zijn. Als je iets gaaf vindt om te doen; probeer het gewoon! Deel je kennis, leer van anderen, geniet van de momenten die je met collega’s of klanten hebt en pak kansen met beide handen aan.”

Is werken bij de leukste digitale agency van Nederland misschien iets voor jou?

Over de schrijver

Creates
Contact

Andere Creators aan het woord