Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
7-7-2023 - 3 min

Stagiair aan het woord - Camiel

De enthousiaste marketingstagiair Camiel ging in februari aan de slag met zijn afstudeerstage bij Creates. Hij studeert Commerciële Economie, waarbij hij een sterke voorkeur heeft voor marketing. “De studie focust zich op marketing en sales. Bij Creates richt ik mij echt op marketing waar ik ook verder in wil.”

Volgens Camiel is een Creator gezellig, iemand die ervan houdt om omringd te zijn met mensen. “We hebben veel plezier met elkaar én plezier in het vak. De manier hoe iedereen met elkaar omgaat, vind ik fijn om onderdeel van te zijn. De vibe bij Creates is heel relaxed. Ook al ben je een stagiair, je bent volwaardig onderdeel van Creates waarbij je ook kan deelnemen aan uitjes en borrels.”

Afwisseling voor een geslaagde werkdag

Als het lekker weer is pakt hij de fiets naar kantoor. “Dat is voor mij een goede start van de dag. Daarnaast zorgt afwisseling ook voor een fijne werkdag. Ik maak social media posts, ontwerp afbeeldingen daarbij en schrijf zelf de teksten. Ook maak ik soms video’s, waarbij ik het script bedenk en zelf film. Daarvoor maak ik vaak gebruik van de programma’s Canva, Clipchamp en Moosend.”

“Ik vind het leuk om in de pauze te lunchen bij mijn ouders, die een brasserie hebben aan het einde van dezelfde straat waar Creates zit, of om een stukje te wandelen. Als ik de dag kan afsluiten met een potje FIFA met collega’s, dan heb ik een geslaagde werkdag gehad.”

Social media strategie

In deze stage houdt Camiel zich bezig met het opzetten van een social media strategie. “Onder begeleiding van Barend en Laura doe ik onderzoek naar de beste manier om een social media strategie op te zetten. Ook ga ik daar mensen voor interviewen binnenkort.”

Camiel loopt iedere week vier dagen stage en gaat één dag terug naar school. “Ik werk twee dagen thuis en twee dagen op kantoor. Elke week heb ik één werkdag om aan mijn scriptie te werken. Doordat ik naast het strategische stuk ook veel bezig ben met social media op operationeel niveau, kan ik mijn taken goed inzetten als bewijsstukken voor mijn scriptie.”

Over de schrijver

Creates
Contact