Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
30-5-2022 - 5 min

Stagiair aan het woord - Sander

Marketing Stagiair Sander zorgt voor een frisse blik binnen Creates. Sander zit in zijn laatste jaar van de opleiding communicatie aan de Hogeschool Utrecht en heeft al enige ervaring op het gebied van marketing. Zo had hij in zijn eerdere stages al ervaring opgedaan met SEO, SEA en social media. In zijn stage bij Creates leert hij nu hoe je een nieuwsbrief moet maken, webinars organiseert en LinkedIn-campagnes doelgericht inzet. “Ik wilde graag eens iets anders doen en was erg benieuwd hoe het er binnen de IT-wereld aan toeging”, aldus Sander.

Sander is erg creatief en geeft graag zijn kijk op verbeteringen binnen de marketing. “Bijdragen aan de marketingdoelstellingen van Creates geeft mij veel energie. Ik ben erg trots dat ik mee kan helpen aan de vernieuwde nieuwsbrief en andere mooie campagnes.”

Work hard, play hard

Iets wat Sander erg opviel is de cultuur binnen Creates. Er hangt een gemoedelijke sfeer, vindt hij. “Creators werken hard, en er is ook ruimte voor gezelligheid.  Dit zie je bijvoorbeeld terug in een potje FIFA en de vrijdagmiddagborrel. Hierdoor is de binding van het team goed!”

“Een Creator is iemand die openstaat voor verandering, andere graag helpt in hun ontwikkeling, transparant en nieuwsgierig is”.

De afgelopen tijd heeft Sander zich vooral beziggehouden met social media en het organiseren van de webinars. Verder heeft Sander meegeholpen met het ontwerpen van de nieuwsbrief en onderzoekt hoe klanten Creates vinden en de website gebruiken. Hierbij heeft hij gekeken waar nog behoefte aan is en of de content goed bij de doelgroep van Creates aansluit.

Oprechte interesse

"Ik heb zelden zo’n prettige stage gehad. Zelfs als collega’s het druk hadden, was er nog oprechte interesse in mij en m’n schoolopdracht. De balans tussen de werkzaamheden voor Creates en mijn onderzoek was goed. Ik vond het heel fijn dat je goed wordt ondersteund in je persoonlijke ontwikkeling en je echt de ruimte krijgt om je onderzoek uit te voeren”.

Verder gaf Sander aan dat hij veel van zijn collega’s heeft geleerd. Hij verbetert zichzelf door de feedback op zijn stukken. “Ik stel nu sneller vragen, waardoor ik mezelf verder kan ontwikkelen en uiteindelijk zelfstandiger wordt”. Sander blijft zelfs nog iets langer dan gepland bij Creates omdat hij het naar zijn zin heeft en zijn onderzoek dan op een goede manier kan afronden “Als je nog volop in je ontwikkeling zit, is het zonde om te stoppen” zegt Sander.

Over de schrijver

Creates
Contact