Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
1-2-2023 - 5 min

Sitecore benoemt most valuable professionals (MVP's)

Utrecht, 1 februari 2023. Sitecore heeft de Most Valuable Professionals (MVP's) van 2023 bekend gemaakt. Met trots mogen we delen dat Maarten Willebrands een van de 241 wereldwijde MVP's is. Een knappe prestatie als we kijken naar de snelle groei van Sitecore en daarmee de groei van de Sitecore community. Maarten is Sitecore MVP in de categorie Technology. Dit is een selecte groep van slechts 137 technologische professionals die hun exceptionele kennis, ervaring, visie en drive inzetten om de community en klanten vooruit te helpen met Sitecore technologie.

Over Sitecore

Sitecore is een wereldwijde leider in end-to-end digital experience management software. De afgelopen jaren heeft Sitecore een transformatie ondergaan naar een leidende headless SaaS software leverancier. Inmiddels kent Sitecore drie primaire cloud omgevingen die elk diverse oplossingen heeft. De clouds zijn:

  • Sitecore Content Cloud
  • Sitecore Engagement Cloud
  • Sitecore Commerce Cloud

Meer over deze clouds lees je op onze website.

Beleving is zakelijk essentieel

Creates is een Digital Agency uit Utrecht en trots Sitecore Silver Partner. Creates maakt de beleving van miljoenen mensen elke dag een stukje mooier en makkelijker. Zij doen dit vanuit digitale strategie, data, concept & design en development. “We zien meer en meer dat de juiste beleving, de beste customer experience, zakelijk essentieel is geworden voor bedrijven om te overleven.” zegt Barend Emmerzaal, Digitaal Strateeg en CX Competence Lead bij Creates. “Alles draait om het maken van de menselijke verbinding. Dit kan alleen door de mens centraal te stellen en op basis van de juiste data inzichten de meest relevante beleving te creëren. Het portfolio van Sitecore ondersteund ons en onze klanten hierin en ontzorgt tegelijk dankzij de cloud oplossingen. We zijn trots dat we met Maarten wederom een MVP hebben en op het hoogste niveau acteren.”.

Sitecore community

"Met groot genoegen eren we deze 241 most valuable professionals met deze elitaire onderscheiding voor hun inzet, inspiratie, technisch inzicht, mentorschap en ondersteuning", aldus Dave O'Flanagan, Sitecore chief product officer. "MVP's vormen de ruggengraat van de wereldwijde Sitecore community en vertegenwoordigen partners, klanten, ontwikkelaars, marketing professionals en business executives. De kennis en ervaring die zij delen helpen onze klanten en partners ongelooflijke digitale ervaringen te bouwen voor hun organisaties en klanten."

Meer informatie kan gevonden worden op de MVP Programma website van Sitecore: http://mvp.sitecore.com.

Over Creates

Creates maakt de beleving van miljoenen mensen elke dag een stukje mooier en makkelijker. Van data platform strategie en realisatie tot aan online strategieconcepting en implementatie. Als full service digital partner verbindt Creates mensen met merken door het creëren van de juiste beleving. Vanuit een oprechte interesse in mens en markt maakt zij met haar oplossingen het leven van de gebruiker simpeler en hiermee haar klanten succesvoller. Daarbij kijkt Creates verder dan de vraag en zijn ze eigenwijs als het nodig is.

Over de schrijver

Creates
Contact