Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass Power BI report design op 30 oktober

Creates
19-10-2022 - 5 min

Creator Francien aan het woord

In deze rubriek krijgen Creators de kans om hun werkzaamheden toe te lichten en te vertellen over het werken bij Creates. Vandaag is Data Engineer Francien van den Helder aan het woord.

INFORMELE SFEER

Francien voelde zich vanaf dag één al thuis. Door een leuk ontvangst, een goed gesprek en een gezellige informele sfeer kreeg Francien het gevoel dat dit dé plek voor haar is.

“Bij Creates is humor erg belangrijk en er heerst een gezellige informele sfeer.”

PUZZELEN

Ook het kunnen ontwikkelen van haar eigen interesses en de focus op het versterken van goede kwaliteiten is iets wat haar erg aansprak. Francien: “Ik kan mij goed focussen op één ding, echt een hele dag iets uitzoeken, dat vind ik heerlijk. Zo ben ik op mijn best en kan ik de klant echt helpen. Ik houd van puzzelen, in de data wroeten om iets op te lossen. Dan vind ik het bijna jammer dat de werkdag weer voorbij is en wil ik ’s avonds eigenlijk nog even door.”

“Het meedenken en ontwikkelen van een dataplatform naar behoefte van de wensen van de klant, vind ik het leukste om te doen. Ik heb de voorkeur voor projecten in Azure.” Verder houdt Francien zich graag bezig met onder andere datawarehouse (ETL) processen, Azure Data Factory, Azure SQL Database, Azure Data Lake Storage en PowerBI. PowerBI zorgt ervoor dat de klant een mooi, dynamisch en gebruiksvriendelijk overzicht van data krijgt.”

AFWISSELING IN WERK EN KLANTEN

Als Data Engineer vindt Francien het erg leuk dat haar werkzaamheden, maar ook haar klanten zo divers zijn. Ze wil haar klanten graag helpen en ervoor zorgen dat ze over de juiste data beschikken. “Het verzamelen en combineren van data uit verschillende bronnen is iets waar ik blij van wordt”.

AAN DE TAFEL VAN CREATES IS ALTIJD PLEK VOOR NIEUWE COLLEGA’S

Bij Creates is er volgens Francien altijd plek voor mensen die zichzelf graag willen ontwikkelen, over een goede dosis humor beschikken en altijd voor elkaar klaarstaan. “Een Creator is mensgericht, gezellig en flexibel. Dat je je thuis kunt voelen bij elkaar. Dát is Creates.”

Is werken bij de leukste digitale agency van Nederland misschien iets voor jou?

Bekijk vacatures

Over de schrijver

Creates
Contact