Barend
2-5-2022 - 40 min

Wat nu Google Analytics niet verboden wordt?

Op 26 april zou onze 16e webinar gaan over Google Analytics en wat je moet doen als het verboden wordt. Recente ontwikkelingen schijnen een positief nieuw licht op dit onderwerp. De Europese Commissie en de US hebben namelijk een principe akkoord bereikt rondom data verwerking. Hierdoor lijkt het verbod op Google Analytics van de baan te zijn.

Toch zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten die je als organisatie de komende periode op het netvlies moet houden. Denk aan het AVG compliant inrichten van Google Analytics. En wat doe je als Google de oude Universal Analytics versie uitzet? Hoe bereidt je je hierop voor?

Dit en meer kom je te weten door onze webinar terug te kijken!

Over de schrijver

Barend

Barend creates business value. Hij adviseert organisaties hoe customer experience, online kanalen en technologie strategisch ingezet kunnen worden om de visie, ambities en doelen te verwezenlijken. 4-voudig Sitecore MVP Strategy (2019-2022) en actief betrokken in de Sitecore community.

LinkedIn