Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
4-4-2022 - 2 min

Nieuwe website Garansys live: grip op B2B online sales

Vandaag (4-4-2022) is de nieuwe website voor Garansys garansys.nl live gegaan. Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt voor Garansys. De nieuwe website is een belangrijk onderdeel van de buying journey die bijdraagt aan de groei van Garansys. Het is de centrale plek voor content voor de marketing afdelingen binnen Garansys ten bate van lead generatie en lead nurturing.

Grip op de B2B sales journey

In slechts enkele weken is vanuit concept & design toegewerkt naar een B2B saleswebsite. Met de nieuwe website is alle waardevolle content gecentraliseerd in één systeem. De effecten van content op de buyer journey zijn hiermee beter meetbaar geworden waarmee Garansys meer grip op de buyer journey heeft. Dit is aangevuld met integratie van SharpSpring als digital marketing en automation platform.

Op verschillende plekken zijn SharpSpring features naadloos geïntegreerd. Garansys heeft hierdoor een rijker en completer beeld van de buyer journey en is in staat deze te optimaliseren. Het versterkt de omni-channel salesstrategie van Garansys.

Korte time-to-market door lightgewicht, krachtig CMS

Een van de belangrijkste pijnpunten van Garansys was de versnipperde opslag van content. Daarnaast voldeed het Content Management Systeem (CMS) niet meer aan moderne maatstaven. Het was lastig eenvoudig content te beheren.

Samen met Garansys is er gekozen voor Umbraco. Dit is een open source en lichtgewicht CMS wat op maat in te richten is. Hiermee is de aansluiting met de backoffice van Garansys gevonden. Zij zijn nu in staat autonoom en op een gecentraliseerde manier content te managen. De time-to-market voor belangrijke content is hiermee drastisch verkort. Garansys kan nu sneller inspelen op behoeften of veranderingen in de markt waarmee ze top-of-mind blijven bij belangrijke leads.

Afbeelding homepage garansys.nl

Over Garansys

Garansys is de duurzame IT-partner. Zij maken processen slimmer door ze te digitaliseren. Of – als ze al gedigitaliseerd zijn – ze verder te optimaliseren. Daarvoor kiezen ze uit de krachtige technologie-suite van Microsoft. De teams van Garansys ontwikkelen, configureren en implementeren de juiste software en houden die up-to-date. Zij geven garanties op resultaat en performance.

Over de schrijver

Creates
Contact