Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Data en customer experience

Wij helpen organisaties meer te bereiken met data en customer experience. Of je nu een nieuwe online strategie of datastrategie nodig hebt, een dataplatform of een customer experience platform. Wij ontwikkelen vanuit de behoefte van de eindgebruiker. Wij helpen je die behoefte scherp te krijgen en vooral wat daarbij past. We besteden aandacht aan mensen, processen en techniek. En aan de eindgebruikers. Zowel jouw klanten als medewerkers.

Wat we doen

Data & analytics


Microsoft Data platform Services

Cloudservices die helpen bij het vergroten van efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid.
Meer over Data Platform

Power BI oplossingen

Van datamodelleren en visualiseren tot Fabric development en geavanceerde analytics.
Meer over Power BI

Klantportaal voor MKB

Data delen met je klanten buiten je organisatie in een krachtig B2B klantportaal.
Meer over klantportaal

Customer Experience


Digitale strategie

Vormen van visie op digitale klantbeleving en meetbare KPI's.
Meer over Digitale strategie

Concept & Design

Gevalideerde concepten en designs die aansluiten bij behoeften van eindgebruikers.
Meer over Concept & Design

DXP Platformen & development

Krachtige Customer Experience technologie met slimme front-end en backend code.
Meer over DXP Platformen

Technologie

Vandaag de dag is technologie de katalysator van elke organisatie. We kunnen niet meer zonder, maar is (bijna) nooit een doel op zich. Merken die de technologische versnelling adopteren steken boven de concurrentie uit. Met alle digitalisering van producten en diensten en de digitale mindset van nieuwe generaties als Gen-Z ontkom je als merk niet meer aan een sterk technologisch ecosysteem. 

Onze strategen, architecten en developers bouwen robuuste, doelgerichte en verfrissende oplossingen om jouw als merk klaar te stomen voor de toekomst en klanten en medewerkers met elkaar te verbinden.

Sitecore Experience Platform

Sitecore is marktleider op het gebied van digitale customer experience management. Sitecore biedt best-in-class SaaS oplossingen voor de moderne Composable Digital Experience Platform (DXP). 

Meer over Sitecore.

Umbraco Enterprise open source CMS

Umbraco is het Microsoft gebaseerde enterprise content management systeem. Bovendien is het open source met de kracht van een commerciele organisatie die betrouwbaarheid, doorontwikkeling en visie borgt. Met Umbraco zijn zelfs corporates en enterprises zeker van modern en gebruiksvriendelijk content management op schaal.

Meer over Umbraco.

Microsoft Fabric

Microsoft Fabric is het nieuwe alles-in-één analyseplatform voor merken die op een moderne manier met data platformen en datavisualisatie aan de slag gaan. Van data verplaatsing tot data science, Real-Time Analytics en business intelligence. Het biedt een uitgebreide reeks services, waaronder data lake, data engineering en data integratie, allemaal op één plek.

Microsoft Power BI

Power BI is het data-analyse en -visualisatieplatform van Microsoft. Van real-time dashboards tot historische inzichten of zelfs naar de toekomst kijken met voorspellingen. Power BI kent geen grenzen. Onze data- en analytics engineers overigens ook niet ;-).

Meer over Power BI.