Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Armand
1-6-2024 - 3 min

Creates is aanwezig bij dataevent van de Gemeente Amsterdam

We hadden de eer om deel te nemen aan een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door de Gemeente Amsterdam in het Volkshotel. Het event genaamd: Power BI Next Steps bood een geweldige gelegenheid om te leren, netwerken en nieuwe inzichten op te doen.

Stedelijk dataplatform

Een speciale dank gaat uit naar Marcel Moerman voor zijn fascinerende presentatie over het stedelijk dataplatform. Zijn diepgaande kennis en inzicht in de stedelijke data-infrastructuur waren zowel verhelderend als inspirerend.

Power BI live demo's

Daarnaast willen we Remco Geesken en Mariam Murad bedanken voor hun indrukwekkende live demo's. Ze demonstreerden hoe je kunt connecten met Databricks en hoe je vervolgens een Power BI-dashboard kunt publiceren. Hun praktische demonstraties maakten de mogelijkheden en kracht van deze tools duidelijk zichtbaar.

Gastsprekers

Onze eigen expert Armand van Amersfoort wist iedereen te boeien met zijn inzichten in datavisualisaties. Zijn presentatie toonde de uiteenlopende mogelijkheden en impact van effectieve datavisualisatie, en liet zien hoe visualisaties kunnen bijdragen aan betere besluitvorming en communicatie. Bovendien maakte Marc Lelijveld DAX een stuk begrijpelijker met zijn heldere uitleg over visual calculations, wat veel deelnemers hielp om meer uit hun data-analyse te halen.

Bedankt

Dank aan alle sprekers en deelnemers voor hun waardevolle bijdragen. Een speciale dank aan Cindy en Koen voor de gastvrijheid, uitnodiging en het voorzitterschap. Hun inspanningen zorgden ervoor dat het evenement soepel verliep en voor iedereen een leerzame en plezierige ervaring was.

Wij kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en bijeenkomsten om onze kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en te delen. Samen zetten we weer een stap vooruit in het benutten van de kracht van data.

Over de schrijver

Armand

Armand van Amersfoort is een gepassioneerd report experience expert met meer dan 30 jaar ervaring in data-UX/UI en datavisualisatie. Hij is een erkende autoriteit op het gebied van datavisualisatie en geeft regelmatig presentaties en workshops over dit onderwerp. Momenteel werkt voor verschillende bedrijven zoals Misset Uitgeverij, Basic Fit, UNICEF, Heineken en andere mooie projecten .Daarnaast is hij actief betrokken bij de Power BI Gebruikersgroep in Nederland.

LinkedIn