Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass Power BI report design op 30 oktober

Vincent
14-9-2021 - 2 min

Creators aan het woord - Vincent

In deze rubriek krijgen Creators de kans om hun werkzaamheden toe te lichten en te vertellen over het werken bij Creates. Vandaag is senior Sitecore developer en architect Vincent van Middendorp aan het woord.

Vincent werkt nu ongeveer 2,5 jaar bij Creates. “Ik ben aan de slag gegaan bij Creates omdat ik het leuk vind om voor verschillende klanten te werken. Afwisseling in het werk is voor mij erg belangrijk”. Vincent brengt een hoop ervaring mee en past goed in het team. De sfeer en de motivatie van het jonge team was een van de belangrijkste beweegredenen voor Vincent om te starten bij Creates.

Successen vieren

Het meest trots is Vincent als een project tijdig wordt afgerond, binnen de deadline en het budget. “Het is een fijne werkdag als ik mag werken aan een nieuwe en innovatieve opdracht. Het blijft daarnaast een speciaal moment als we een project hebben opgeleverd. Zeker als onze klant tevreden is, en wijzelf ook natuurlijk, dat zorgt voor positieve energie”.

“Bij Creates worden successen gevierd en dit doen we dan ook graag!”

Een stapje extra zetten

“Een Creator is iemand die creatief en flexibel is. Iemand die met goede oplossingen komt voor de klant op gebied van techniek en user experience”. Vincent vindt het belangrijk om bovendien nog een stapje extra te zetten voor zijn klanten. Dit doet hij door te kijken vanuit een breder perspectief.

“Ik kijk ook naar zaken waar de klant niet in eerste instantie bij stil staat, denk hierbij aan de veiligheid van data en de performance van een platform”.

Aan onze tafel is altijd plek voor nieuwe collega’s

“Bij Creates is het van belang dat je enthousiast bent. Je hoeft niet per se heel veel ervaring te hebben met bepaalde technieken, als je maar enthousiast en gemotiveerd bent om het te leren”. Er wordt binnen Creates meer naar de kwaliteiten van een persoon gekeken. “Als je passie hebt voor customer experience, dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij willen je helpen jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door mijn ervaring te delen uit de praktijk over hoe het klantcontact verloopt en hoe je het Scrum proces moet aanpakken”.

Over de schrijver

Vincent

Vincent creates scalable, secure and good performing websites and marketing platforms for our customers.

LinkedIn