Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Voor kerst wens ik je alles wat je wil

Wij hebben een Kerstcadeautje voor je

Het is bijna Kerst en wij hebben daarom een cadeautje onder onze boom: de beste whitepapers over de meest actuele business uitdagingen, direct in je inbox! Laat je gegevens achter en ontvang een e-mail met daarin maar liefst drie whitepapers!

Stuur mij de whitepapers

Onze top drie whitepapers

Klantbeleving en digitale transformatie

Onder invloed van de Digitale Transformatie is het niet meer zinvol om te concurreren op prijs. De onderscheidende factor wordt steeds meer de klantbeleving. Onder klantbeleving verstaan wij de som van interacties tussen een organisatie en een klant gedurende de duur van hun relatie. In deze whitepaper leggen we je in drie stappen uit hoe je die beleving kunt optimaliseren.

Stuur 'm op naar mij

Waarom jouw dataplatform naar de cloud?

We zien dat onze klanten steeds meer kiezen voor het Microsoft Azure platform als dataplatform oplossing. Maar waarom zou je overgaan naar de cloud? En als je die stap wilt zetten, hoe doe je dat? Waar let je op? In deze whitepaper vertellen wij waar je op moet letten en welke keuzes je kunt maken.

Stuur 'm op naar mij

Webtoegankelijkheid: een toeganklijk internet voor iedereen

Bij Creates vinden wij dat onze digitale producten voor iedereen beschikbaar moeten zijn, ongeacht iemands beperkingen. Ons doel is inclusiviteit. Niemand in de samenleving hoort buiten de boot te vallen. Ook niet op het gebied van webtoegankelijkheid. In deze whitepaper vertellen wij je over de achtergrond van webtoegankelijkheid. We nemen ook technische aspecten mee, want waar moeten webbouwers op letten bij het maken van een website die door iedereen goed te gebruiken is? Een casestudy illustreert ons verhaal.

Stuur 'm op naar mij