Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Zoekmachine optimalisatie

Dossier

Dossier: Alles over zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, afgekort SEO, blijft een belangrijk onderdeel van een goede marketing strategie. Ondanks alle veranderingen blijft een hoge positie in met name Google van essentieel belang voor de zichtbaarheid van je bedrijf. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, zorg je ervoor dat je zichtbaarder bent en een groter bereik hebt. Creates helpt jouw bedrijf meer en beter zichtbaar te zijn door een top positie in Google te verkrijgen.

Het optimaliseren van een website voor zoekmachines is een continue proces dat veel aandacht en moeite vergt. Er zijn veel factoren die bijdragen aan de vindbaarheid van een website in Google en andere zoekmachines. Deze factoren omvatten onder andere de inhoud van je website, de opbouw en structuur van je website, de snelheid van je website, en hoe andere websites naar je website linken.

Op deze dossierpagina vindt je inzichten, tips en inspiratie rondom SEO.

SEO basics

Belangrijke SEO termen

Als je over SEO praat hoor al snel veel termen die je misschien niet allemaal iets zeggen. Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

Lees de blog

Whitepaper 9 schrijftips voor SEO

Schrijven voor SEO hoeft niet moeilijk te zijn. Dit zijn onze 9 tips die wij succesvol toepassen voor betere ranking.

Download de whitepaper

SEO ontwikkelingen

Goede SEO = goede CX

Met de focus op goede SEO lever je ook gelijk een betere customer experience. Weten hoe dat zit? Lees de blog.

Lees de blog

SEO optimalisatie met ChatGPT doe je zo

ChatGPT is niet meer weg te denken en kan zelfs helpen bij je SEO optimalisatie. Lees hoe wij dit gedaan hebben en gebruiken.

Lees de blog

SEO voor voice search

We gebruiken steeds meer vraag gestuurde zoekopdrachten. Steeds vaker via stemgeluid als zogenaamde voice search. Lees hoe je jouw content hiervoor optimaliseert.

Lees de blog

Hoe kunnen we jou helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons