Overslaan en naar de inhoud gaan

đź“… Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
19-2-2024 - 3 min

Creates ontwikkelt online platform voor WorkFamily Solutions

In een wereld waar de balans tussen werk en gezinsleven steeds belangrijker wordt, zet Kindergarden een baanbrekende stap met de lancering van hun nieuwste zakelijke tak: WorkFamily Solutions. Deze innovatieve dienst is speciaal ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het bevorderen van een gezonde werk-privébalans voor medewerkers met jonge kinderen.

"Werkgevers en werknemers hechten belang aan een goede werk-privébalans. Met WorkFamily Solutions brengen we onze internationale ervaring naar Nederland en ondersteunen we bedrijven met onze expertise. Deze dienst is het antwoord op de groeiende behoeften van jonge werkende ouders en het biedt bedrijven veel voordelen", zegt Annekee Goedhuis, Directeur Marketing, Klantrelatie & WorkFamily Solutions.

Creates heeft samen met het kernteam van WorkFamily Solutions een nieuwe website met online platform ontwikkelt. De website is vooral gericht op het aantrekken en converteren van nieuwe zakelijke klanten. Daarnaast ontwikkelt Creates een online platform voor de ouders. Dit is de plek waar ouders onder andere reguliere opvang kunnen aanvragen, noodopvang kunnen regelenen, gesprekken met coaches en experts kunnen plannen en gepersonaliseerde content kunnen bekijken die exclusief voor hen geschreven is.

Bekijk de nieuwe website van WorkFamily Solutions op www.workfamilysolutions.nl. 

Over de schrijver

Creates
Contact