Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
19-1-2024 - 2 min

Creates' nieuwste creatie: De ultieme site voor Power BI liefhebbers

Bij Creates, bekend om onze expertise in data, digitale strategie en webontwikkeling, zijn we blij de lancering van een nieuwe website voor de Microsoft Power BI Gebruikersgroep (PBIG) aan te kondigen. Als platinum partner hebben we de handen ineen geslagen met de stichting om een gebruiksvriendelijke, interactieve website te bouwen die voldoet aan de behoeften van Power BI gebruikers overal.

Deze nieuwe site, ontwikkeld in samenwerking met de stichting, richt zich op gebruiksgemak en biedt een heldere navigatie en een rijke bron van informatie. Ons doel was om een website te maken die niet alleen functioneel is, maar ook de Power BI gemeenschap ondersteunt door gemakkelijke toegang tot belangrijke bronnen, events en netwerkmogelijkheden.

We zetten ons in voor het leveren van kwalitatieve digitale oplossingen en het ondersteunen van onze klanten in hun strategische doelstellingen. Dit project weerspiegelt onze inzet om praktische, effectieve oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun gemeenschappen.

We zijn enthousiast over de impact die deze website zal hebben op de Power BI gemeenschap en kijken uit naar verdere samenwerking met de stichting.

Bekijk de nieuwe website van Stichting PBIG op https://pbig.nl

Ook een converterende website nodig?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact

Over de schrijver

Creates
Contact