Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
14-12-2022 - 5 min

Creator Shagha aan het woord

In deze rubriek krijgen Creators de kans om hun werkzaamheden toe te lichten en te vertellen over het werken bij Creates. Vandaag is Accountmanager Shaghayegh Farkooshi aan het woord.

Al ruim vijf jaar is Shagha bij Caesar in dienst, eerst bij Caesar Experts, later bij Creates. “Caesar is écht een familiebedrijf. Je kan hier het verschil maken en je krijgt heel veel vrijheid. Dat past heel goed bij mij en ik vind het ook belangrijk. Relatief kort nadat ik in dienst ben getreden, werd ik uitgenodigd op de hei om mee te bouwen aan Creates en het vormgeven daarvan. Hoe tof is dat?!"

“Waarvoor ik verantwoordelijk ben, doe ik natuurlijk met veel liefde en plezier. Tegelijkertijd vind ik het ook heel leuk om mee te werken aan bepaalde dingen, waarvoor ik niet per sé verantwoordelijk ben”.

Buiten de lijntjes kleuren

Een Creator is volgens Shagha iemand die erg kundig, flexibel en gezellig is. “Onze Creators zijn kundig in het vak wat zij uitvoeren. Ook zijn zij flexibel, want soms wordt er meer gevraagd dan dat we eigenlijk doen. Mensen die binnen kaders werken slaan dat vaak af. Het verschil is dat wij het wél oppakken. We denken in oplossingen en bewegen met elkaar en de klant mee”.

Op haar leukste werkdag besteedt ze zoveel mogelijk tijd aan haar klanten. “Ik hou ervan om de schakel te zijn tussen intern en extern. Ik ben een soort spin in het web. Ik denk zowel mee met de klant aan welke behoefte zij hebben, maar ook hoe wij daar een rol in kunnen spelen. Ik vind een unieke en persoonlijke benadering naar klanten erg belangrijk. Iedere klant heeft een bepaalde werkwijze, dus niet alles is ‘cookie cutter’. Het is fijn dat ik flexibiliteit en transparantie kan geven én vragen”.

“Bij Creates werken we aan klantrelaties en partnerships voor de lange termijn. We zijn niet zo van de one-night stands”. 😉

Kers op de taart

In de zomer won Creates de Sitecore Customer Value/Impact Partner Award van 2022, iets waar Shagha heel erg trots op is. “Deze award staat voor wat wij doen en is de waardering en erkenning die je daarvoor krijgt. Resultaten leveren en waarde toevoegen is voor ons natuurlijk het allerbelangrijkst. Als dat van buitenaf gezien wordt is dat heel gaaf. Het is voor ons de kers op de taart”.

Aan onze tafel is altijd plek voor nieuwe collega’s

Shagha heeft hiervoor vijf jaar bij een ander IT-bedrijf gewerkt in het Microsoft IT domein, als Business developer. “Door mijn ervaring en kennis ben ik van toegevoegde waarde voor Creates. Dit kan ik ook meegeven aan een nieuwe Creator. Mijn persoonlijke benadering naar klanten is typerend voor mij. Daarnaast kan ik helpen om diegene wegwijs te maken binnen de organisatie”.

Is werken bij de leukste digitale agency van Nederland misschien iets voor jou?

Bekijk vacatures

Shagha creates sustainable relationships in a digital playground

Over de schrijver

Creates
Contact