Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Arjan
4-4-2022 - 5 min

Creators aan het woord - Arjan

In deze rubriek krijgen Creators de kans om hun werkzaamheden toe te lichten en te vertellen over het werken bij Creates. Vandaag is Arjan aan het woord, Data Analytics consultant. Hij werkt op dit moment bij Provincie Utrecht. “Ik werk 36 uur per week bij de klant en ben als één van de weinige gedetacheerd, maar tóch voel ik mij verbonden met andere Creators”. 

Naast Arjan zijn technische ervaring, heeft zijn sociale kant ook een grote rol gespeeld in het werken bij Creates. Hij vertelt: “Ik kan goed met mensen overweg en laat mensen zich graag op hun gemak voelen”.

“Meteen toen ik het kantoor binnen stapte voor mijn sollicitatie voelde het als een hechte en persoonlijke club. Gelukkig werd mij ook vrij snel duidelijk dat deze vermoedens klopten en ook vandaag de dag voelt het voor mij nog steeds zo.”

Meedenken met de klant

Om bij te dragen aan de missie "our data engineers empower people" vindt hij het belangrijk om vanuit zijn expertise mee te denken met zijn klanten. Arjan: “Je kunt twijfel bij een klant wegnemen door scenario’s te schetsen met voorbeelden. Geef opties en vraag goed door over waar zij tegenaan lopen; op die manier kun je de klant goed helpen”. De data inzichten realiseert Arjan vervolgens met technieken als Power BI, SQL Server en SSRS.

Arjan is het meest trots op zijn bijdrage aan het stikstofdashboard bij zijn vorige opdrachtgever Provincie Gelderland. “Het afgelopen jaar heb ik geholpen met het ontwikkelen van het stikstofdashboard bij de provincie. Hiermee is de emissie en depositie van stikstof inzichtelijk gemaakt, waardoor er een passend beleid kon worden doorgevoerd op basis van data. Ik vond het gaaf om mee te denken met zo’n belangrijk onderwerp”.

“Arjan creëert inzicht in stikstofuitstoot en draagt daarmee bij aan een beter milieu.” 

AAN ONZE TAFEL IS ALTIJD PLEK VOOR NIEUWE COLLEGA’S

Bij Creates is er volgens Arjan altijd plek voor enthousiaste en open mensen. Hij zegt: “Als je humor hebt en ervan houdt om te lachen ben je bij ons op de juiste plek! Er heerst altijd een goede sfeer. Ik denk dat nieuwe collega’s zich snel op hun gemak voelen bij Creates”. 

Is werken bij het leukste digitale agency van Nederland misschien iets voor jou?

Bekijk alle vacatures

Over de schrijver

Arjan

Arjan creates happy customers by making sense out of data with a human touch.

LinkedIn