Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Jessy
25-1-2022 - 2 min

Creators aan het woord - Jessy

In deze rubriek krijgen Creators de kans om hun werkzaamheden toe te lichten en te vertellen over het werken bij Creates. Vandaag is Jessy, Business Intelligence developer aan het woord.

Jessy begon zijn avontuur binnen de Caesar Groep bij Caesar Experts. Tijdens zijn afstudeerstage kwam hij erachter dat Business Intelligence goed bij hem paste. “Ik studeerde Business IT & Management aan de Hogeschool Utrecht. Mijn afstudeerstage deed ik bij Caesar Experts, wat later voor een gedeelte Creates werd. Na mijn studie begon ik als Power BI developer. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar fullstack developer”.

Analytics team

“Ik wilde na mijn studie niet bij de ‘grote jongens’ gaan werken, dat is toch vaak waar je terecht komt na een IT opleiding. Een mensgerichte organisatie trok mij meer aan en bij Creates worden mensen écht voorop gesteld. Ik kon gelukkig meteen aan de slag”.

Jessy zorgt voor een luchtige sfeer op de werkvloer. “Plezier staat bij mij voorop. Ik ben niet te serieus en ik denk dat ze dat wel kunnen waarderen. En ik ben natuurlijk ook super slim”, zegt hij lachend.

 “Creators gaan vaak tot het uiterste voor hun klanten, dat vind ik tof om te zien. De onderlinge verbinding en saamhorigheid is iets wat Creates bijzonder maakt als werkgever”.

Fulltime bij de klant

Momenteel werkt Jessy fulltime bij de klant, waardoor hij weinig op kantoor bij Creates is. Door het coronavirus is dat natuurlijk nog minder geworden. “Als ik wel op kantoor bij Creates ben dan kom ik op vrijdag, dat vind ik de leukste dag. Dan spelen we een potje FIFA tussen het werken door of borrelen aan het einde van de dag.

De dagen dat ik nu naar kantoor kan, werk ik op het hoofdkantoor van mijn klant MediaMarkt. Dit is in Rotterdam, dus voor mij wel een eindje rijden. Gelukkig kan ik prima op afstand werken en vind ik het ook fijn om thuis aan de slag te gaan”. Onlangs werd MediaMarkt gehackt, waardoor Jessy tijdelijk niet kon werken. “Dat was echt even afzien, maar buiten dit voorval heb ik gelukkig weinig slechte dagen”.

Het gamification project bij MediaMarkt is iets waar hij erg trots op is. “We hebben de winkels en medewerkers hier heel erg in meegekregen, het is een groot succes geworden. Er zijn al twee competities geweest”.

Customer experience

Jessy probeert zijn klanten overal bij te betrekken. “In ons werkveld heb je veel mensen die het werk alleen uitvoeren. Ik vind het belangrijk om een stapje extra te zetten. Het is mensenwerk. Klanten vinden het fijn hoe kritisch wij zijn op vraagstukken en hoe wij vaak doorvragen in complexe situaties”.

“In ons team is kennisoverdracht heel erg belangrijk. Creators zijn eindeloze bronnen van wijsheid. We werken zo goed mogelijk samen met nieuwe medewerkers om ze klaar te stomen voor het werkveld. Daarnaast neem ik ze natuurlijk ook graag mee naar borrels!”

Is werken bij de leukste digitale agency van Nederland misschien iets voor jou? Bekijk onze vacatures.

Jessy creates a great vibe at the office and goes all the way for his customers.

 

Over de schrijver

Jessy
LinkedIn