Overslaan en naar de inhoud gaan

đź“… Schrijf je in voor de Masterclass Power BI report design op 30 oktober

Karim
26-11-2021 - 2 min

Creators aan het woord - Karim

Karim studeerde Geschiedenis en Internationale betrekkingen aan de universiteit. Waar hij met zijn diploma’s op meerdere vacatures werd afgewezen, stond Creates open voor een uitdaging: iemand zonder IT-achtergrond opleiden binnen het bedrijf. Op basis van zijn sterke motivatiebrief werd hij een aanwinst voor het User Experience team. Al bijna 4 jaar is Karim onderdeel van Creates en werkt hij als Sitecore Developer, met een voorliefde voor front-end.

SNEL LEREN

“Ik weet hoe het is om veel en snel te moeten leren. Misschien was het een gokje, maar het heeft goed uitgepakt. Ik vond al snel mijn plek binnen het team en ik denk dat ik goed in het team pas”. Hij werd opgeleid door een senior collega met .NET training. Daarnaast heeft hij één week een opleiding Sitecore gevolgd in Amsterdam. “Binnen een jaar mocht ik al meewerken aan grote projecten, zoals het overzetten van een website naar Sitecore, in opdracht van Brocacef”.

“Bij Creates is er een gezonde balans tussen hard werken en ontspannen. Niet alles hoeft altijd binnen de lijntjes. We proberen altijd het beste te realiseren voor de klant én collega’s en er is ook ruimte voor humor en gezelligheid”.

HOOGTEPUNT VAN 2021

Begin dit jaar begon Creates aan een groot project bij Kindergarden. “Het was een grote uitdaging en we hebben een heel mooi product opgeleverd. We werkten met de nieuwste versie van Sitecore, waar een nieuwe programmeer-module in zit. Daar heb ik erg veel van geleerd, ik had er nog niet eerder mee gewerkt. Mijn collega Maarten heeft mij daar goed bij geholpen. We hebben de website in september gelanceerd en dit was voor mij het hoogtepunt van het jaar”.

Aan onze tafel is altijd plek voor nieuwe collega’s

“Bij Creates is er altijd plek voor nieuw talent, zeker als je een IT-achtergrond hebt. Op technisch vlak kan ik nieuwe medewerkers ondersteunen met Sitecore en front-end. Op persoonlijk vlak kan ik nieuwe Creators helpen met losser te worden en wat socialer zijn. Het is niet alleen maar hard werken, er is ook tijd voor ontspanning”.

Over de schrijver

Karim

Karim creates reusable & smart websites with the newest version of Sitecore and he loves the go live!

LinkedIn