Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

In 5 stappen naar een succesvolle werkenbij website

Onderzoek van de Europese Commissie wijst uit dat er in 2024 een aanhoudende krapte is op de arbeidsmarkt, vooral in technische en gespecialiseerde rollen. Dit belemmerd de groei van veel organisaties. Een goede werkenbij website verhoogt het aantal kwalitatieve sollicitaties enorm. Wij hebben een succesvol framework ontwikkeld met vijf cruciale stappen voor meer en betere sollicitaties. Download onze infographic en pas het framework to op jouw werkenbij website.

Wil jij ook een converterende werkenbij website?

Maak een afspraak met Barend om hierover door te praten.

Maak een afspraak met Barend

Niets is wat het lijkt

Het begint online. We durven te stellen dat iedereen tegenwoordig begint bij Google. Al snel landt je op een website. En dan? Hoe is de beleving van je kandidaat? Hoe presenteer jij je als potentieel werkgever? En nog belangrijker, sluit je aan bij de verwachtingen van je doelgroep?

Vragen die voor de hand liggen. Maar niks is minder waar. Ja, er zijn best practices voor een goede werkenbij website. Wij hebben echter ontdekt dat sommige zaken sterk kunnen verschillen per branche. Wist je bijvoorbeeld dat voor pedagogisch medewerkers geldt dat ze vaak geen CV hebben? En dat het uitvragen van het CV als verplicht veld in het online sollicitatieformulier een enorme drempel is?

Met ons framework vindt je de perfecte aansluiting bij jouw kandidaten. 

Download de infographic nu

Vul onderstaande formulier in en ontvang de infographic binnen enkele minuten in je mailbox.