Happy Customers care for your brand

Rethink your possibilities.

Projecten

Met IT-oplossingen maken we bij Creates producten en diensten beter voor onze klanten én de eindgebruiker. Om dat te bereiken werken we als team intensief samen met de opdrachtgever en de eindgebruiker. Zij bepalen immers hoe succes er voor hun organisatie uitziet. Daarom zoeken we continu de verbinding met de klantorganisatie en maken we er werk van om samen met passie en plezier naar resultaten te gaan.

More insight into customer satisfaction

Rethink your possibilities.

Mediamarkt

We spreken met Vincent Pakvis, sinds 2010 werkzaam bij Mediamarkt en na enkele jaren op één van de vestigingen inmiddels actief op het hoofdkantoor in Rotterdam als Service Experience Specialist. Binnen de retail, en zeker op het gebied van witgoed en consumer-electronics is er sprake van extreem hoge concurrentie. De tevredenheid van klanten is binnen Mediamarkt dan ook één van de belangrijkste KPI’s.

More informed and better choices

Rethink your possibilities.

Hogeschool Utrecht

Voor Hogeschool Utrecht hebben we met Sitecore een nieuwe website gerealiseerd en daarmee de mogelijkheid ontsloten om de bezoeker op een veel relevantere manier aan te spreken.

Annerieke Westland & Wouter Kevelam van de Hogeschool Utrecht hadden een belangrijke rol in dit project en vertellen je graag meer over wat de website hen nu brengt en welke keuzes ze samen met Creates maken om steeds meer waarde te halen uit Sitecore als contentplatform.

More insight into customer satisfaction

Rethink your possibilities.

Collins aerospace

Collins Aerospace is wereldwijd marktleider in het ontwikkelen van cabine interieuren voor commerciële en militaire airlines. In een sterk concurrerende markt is het voor Collins Aerospace steeds belangrijker om snel te kunnen anticiperen. Joram de Groot is hoofd Finance bij het bedrijfsonderdeel van Collins Aerospace in Nieuwegein dat vliegtuigovens ontwikkelt en onderhoudt.

POWERFULL BUSINESS ENGAGEMENT CREATES SUCCESS

Rethink your possibilities.

PROVINCIE GELDERLAND

Táblo is een Power BI applicatie welke Creates heeft geïmplementeerd bij Provincie Gelderland. Reinier Zweers vertelt in een video over het proces en de applicatie die samen met Arjan Brandwijk van Creates is gebouwd.