Een greep uit onze mooie projecten

Met IT-oplossingen maken we bij Creates producten en diensten beter voor onze klant én de eindgebruiker. Om dat te bereiken werken we als team intensief samen met de opdrachtgever en de eindgebruiker, zij bepalen immers hoe succes er voor hun organisatie uit ziet.
Daarom zoeken we continu de verbinding met de klantorganisatie en maken we er werk van om samen met passie & plezier naar resultaten te gaan. Benieuwd naar hoe we dat doen? In deze artikelen vertellen Creates klanten over hun samenwerking met ons en de resultaten die ze daarmee behaald hebben.

MediaMarkt

More insight into customer satisfaction

Creates Referral

We spreken met Vincent Pakvis, sinds 2010 werkzaam bij Mediamarkt en na enkele jaren op een van de vestigingen inmiddels actief op het hoofdkantoor in Rotterdam als Service Experience Specialist. Binnen de retail, en zeker op het gebied van witgoed en consumer-electronics is er sprake van een extreem hoge concurrentie. De tevredenheid van klanten is binnen MediaMarkt dan ook een van de belangrijkste KPI’s.

Hogeschool Utrecht

Voor Hogeschool Utrecht hebben we met Sitecore een de nieuwe website gerealiseerd en daarmee de mogelijkheid ontsloten om de bezoeker op een veel meer relevante manier aan te spreken.

Annerieke Westland & Wouter Kevelam van de Hogeschool Utrecht hadden een belangrijke rol in dit project en vertellen je graag meer over wat de website hun nu brengt en welke keuzes ze samen met Creates maken om steeds meer waarde te halen uit Sitecore als contentplatform.

More informed and better choices

Creates Referral

Collins Aerospace

Grip on the right information

Creates Referral

Collins Aerospace, klant van Creates, is wereldwijd marktleider in het ontwikkelen van cabine interieuren voor commerciële en militaire airlines. In een sterk concurrerende markt is het voor Collins Aerospace steeds belangrijker om snel te kunnen anticiperen. Joram de Groot is hoofd Finance bij het bedrijfsonderdeel van Collins Aerospace in Nieuwegein dat vliegtuigovens ontwikkelt en onderhoudt.

Provincie Gelderland

Táblo is een Power BI applicatie welke Creates heeft geïmplementeerd bij Provincie Gelderland. Reinier Zweers vertelt in een video over het proces en de applicatie die samen met Arjan Brandwijk van Creates is gebouwd.

POWERFULL BUSINESS ENGAGEMENT CREATES SUCCESS

Creates Referral