Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
24-4-2023 - 3 min

Caesar Groep in top 3 beste IT consultancybureaus

De Caesar Groep is uitgeroepen tot een van de beste IT consultancybureaus voor digitale transformatie

MT/Sprout heeft dit jaar weer onderzoek gedaan naar de koplopers in digitale transformatie, het zogeheten DX300-onderzoek. Hierbij is gekeken naar een groot scala aan IT consultancybureaus die met elkaar vergeleken zijn.

Over het digitale transformatie onderzoek

In dit onderzoek peilen ze de stand van de digitale transformatie in Nederland. Ze beantwoorden daarbij twee vragen:

  • Welke bedrijven en organisaties lopen voorop in de digitale transformatie?
  • Welke IT consultancybureaus maken dit mogelijk?

Het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam voerde het onderzoek uit. Aan de hand van 3176 geverifieerde respondenten zijn de rankings opgesteld. Alleen personen die vanuit hun functie met deze bedrijven hebben gewerkt, als zakelijk beslisser of vanuit een interne functie, konden aan dit deel van het onderzoek deelnemen. 

De IT-dienstverleners zijn beoordeeld op vier thema's:

  • samenwerking;
  • expertise;
  • kwaliteit van de uitvoering;
  • bijdragen aan bedrijfsresultaten.

Caesar Groep is op nummer 3 geëindigd als enabler in de categorie IT Consultancy. We zijn hierbij vier plekken gestegen ten opzichte van vorig jaar. Een resultaat om trots op te zijn.

Voor Creates is dit samen met de in 2022 gewonnen Sitecore Customer Value/Impact Partner Award wederom de bevestiging dat we de juiste waarde toevoegen bij klanten. Het is een mooie erkenning van ons vakmanschap en onze impact bij klanten.

Over Creates & Caesar Groep

Creates is onderdeel van de Caesar Groep. De Caesar Groep richt zich als familie van labels met alle labels op de digitale transformatie van organisaties. Creates helpt organisaties digitaal te transformeren met strategie, advies en oplossingen op het gebied van digitale customer experience en data. We richten ons op Smart Data Platformen, data strategie & governance, data visualisatie, Digital Experience Platformen, digitale strategie, user research en UX/UI design.

Zie ook onze dienstverlening voor een volledig overzicht.

Over de schrijver

Creates
Contact