Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
31-1-2022 - 3 min

Creates heeft dit jaar twee Sitecore MVP’s!

Utrecht, 31 januari 2022 – Digital Agency Creates viert vandaag een feestje. Sitecore maakt bekend dat Barend Emmerzaal, Digitaal Strateeg en Maarten Willebrands, Senior Sitecore developer en technical lead, zijn benoemd tot Most Valuable Professional (MVP). Barend in de category Strategy en Maarten in de categorie Technology. Barend is een van de 31 Strategy MVP’s en Maarten is 1 van de 141 Technology MVP’s wereldwijd benoemd door Sitecore dit jaar.

“Ik ben trots op de mannen! Het is een waardevolle erkenning vanuit de Sitecore community. We geloven sterk in ecosystemen waarin organisaties en mensen elkaar versterken. Dit is een bewijs van onze waarde in het Sitecore ecosysteem. Iets om trots op te zijn en te vieren!”, aldus Annelie van den Boomen, Managing Director Creates.

Sitecore MVP

Een Sitecore MVP wordt gekozen vanwege de kwaliteit, kwantiteit en impact van de bijdragen die ze in 2021 hebben geleverd. Hieronder vallen het delen van product expertise en -strategie en beheersing van het Sitecore-platform om zowel partners als klanten te ondersteunen. Van de meer dan 16.000 gecertificeerde ontwikkelaars en meer dan 30.000 actieve community-deelnemers hebben  235 MVP’s wereldwijd de eretitel in ontvangst genomen.

Customer Experience is key

Creates is een Digital Agency uit Utrecht en trots Sitecore Gold Partner. Creates verbindt merken met mensen door digitale belevingen te creëren. Zij doen dit vanuit strategie, data, concept & design en development. “De sterke focus op het smeden van menselijke connecties tussen merken en mensen is wat ons verbindt aan Sitecore” zegt Annelie van den Boomen, Managing Director bij Creates. “Wij geloven dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld en het Sitecore portfolio ondersteund onze klanten hierin. Barend en Maarten laten dit zien door hun expertise en toewijding in te zetten om de community en onze klanten te helpen in hun digitale ambities en drive de beste customer experience te leveren. Wij zijn trots dat we met Maarten dit jaar een tweede Sitecore MVP in huis hebben.”

Sitecore community

De Sitecore-community is een van Sitecore’s grootste troeven zegt Sitecore zelf. “Het is een zeer collaboratieve omgeving waar leden hun kennis en inzichten vrijelijk delen via tal van kanalen en op evenementen”, zegt Dave O’Flanagan, Chief Product Officer van Sitecore. “Sitecore MVP's onderscheiden zich als community leaders die toegewijd zijn om anderen te helpen betere digitale ervaringen op te bouwen voor hun organisaties en klanten. Ze zijn van onschatbare waarde en een belangrijk onderdeel van de Sitecore-gebruikerservaring”.

Meer informatie kan gevonden worden op de MVP Programma website van Sitecore: http://mvp.sitecore.com.

Over Creates

Creates brengt organisaties in beweging meer te bereiken met data en customer experience. Van data platform strategie en data visualisatie tot aan online strategie, concepting en implementatie. Als full service digital partner verbindt Creates mensen met merken door het creëren van de juiste beleving. Vanuit een oprechte interesse in mens en markt maakt zij met haar oplossingen het leven van de gebruiker simpeler en hiermee haar klanten succesvoller. Daarbij kijkt Creates verder dan de vraag en zijn ze eigenwijs als het nodig is.

 

 

Over de schrijver

Creates
Contact