Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
31-3-2021 - 45 min

Dynamisch data delen in je klantenportaal? Zo doe je dat!

Klanten verwachten steeds meer. Digitale ervaringen in het B2C kanaal bewegen zich vanzelfsprekend naar hogere verwachtingen van de digitale ervaringen in het B2B kanaal. Waar eerst klanten al blij waren met inzicht via een statische rapportage, willen klanten nu kunnen ‘spelen’ met hun data in een veilige omgeving op basis van actuele data. Hoe kan je op een veilige manier dynamische inzichten delen met je klanten, zonder grip op data te verliezen? Wat doet dit voor je klantrelatie en klantbehoud? Laat je inspireren door onze praktijk voorbeelden.

De onderwerpen die aan bod komen:

  1. Wat zien we om ons heen?
  2. Voorbeelden uit onze praktijk
  3. Hoe doe je dat?
  4. Waar starten?

Bekijk de webinar:

Over de schrijver

Creates
Contact

RELEVANTE ARTIKELEN