Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Barend
21-1-2021 - 3 min

Kindergarden en Creates gaan strategisch partnership aan

Kindergarden is een van de grotere kinderdagopvangorganisaties in Nederland met 65 vestigingen. Zij zijn onderdeel van Bright Horizons, één van de grootste kinderdagopvangorganisaties ter wereld en hebben een unieke kijk op de zorg voor kinderen. Kindergarden heeft de ambitie om de komende jaren te groeien naar +/- 80 vestigingen en uiteindelijk naar 100 vestigingen.

Om deze groei te faciliteren ziet Kindergarden de digitalisering van communicatie en leadgeneratie via de eigen (en social) kanalen als belangrijk middel. Een heldere, duidelijke en persoonlijke boodschap op het juiste moment - vanuit een omni-channel strategie - is de manier om meer leads te genereren en de online conversie te verhogen.

De huidige middelen rondom de websites belemmeren echter de groeiambities en verwezenlijking van de visie. Daarom heeft Kindergarden Creates gevraagd om samen een nieuw digital marketing en customer experience platform op basis van Sitecore neer te zetten. Samen hebben we een visie en roadmap ontwikkeld om daar te komen en Sitecore als enige digital marketing en personalisatie platform strategisch in te zetten.

Het eerste project is daarom op 19 Januari 2021 met een gezamenlijke, digitale kick-off van start gegaan. Hierin ontwikkelen we de MVP corporate site en richten we ons op de eerste digitale marketing stappen met Sitecore. Het vervolg richt zich op verdere uitbouw van de website en het breed inzetten van het Sitecore platform ten behoeve van het orchestreren van de customer journey en leveren van relevante ervaringen voor bezoekers.

Naast leadgeneratie en conversieverhoging (CRO) focussen we op de adoptie van het Sitecore Platform, een goede Return on Investment (ROI) en excellente User Experience (UX). Zo bouwen we samen data-gedreven aan excellente customer experiences en de toekomst van unieke zorg voor kinderen.

MEER WETEN?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om business doelstellingen te behalen door het strategisch inzetten van User Experience Design, Digital Marketing, Sitecore of data?

Neem contact met ons op

Over de schrijver

Barend

Barend adviseert organisaties hoe customer experience, online kanalen en technologie zoals generative AI strategisch ingezet kunnen worden om de visie, ambities en doelen te verwezenlijken. 4-voudig Sitecore MVP Strategy (2019-2022). Barend geeft strategische workshops voor digitale strategie, roadmaps en inzet van generative AI.

LinkedIn

RELEVANTE ARTIKELEN