Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass Power BI report design op 30 oktober

Dé Fabric partner voor bruikbare data oplossingen

Wij zijn dé Fabric partner. Waarom? Omdat wij meerdere Fabric implementaties uitvoeren voor diverse klanten. Microsoft Fabric is dé SaaS alles-in-één analyseoplossing voor ondernemingen die alles omvat. Van data verplaatsing tot data science, Real-Time Analytics en business intelligence. En dat alles geoptimaliseerd met AI. Het biedt een uitgebreide reeks services, waaronder Power BI, data lake, data engineering en data integratie, allemaal op één plek. Zoek jij ook een Fabric partner zoals we onder andere voor de Nationale Ombudsman zijn? Neem dan contact met ons op!

Onderzoek van Gartner suggereert dat 70% van de business intelligence-initiatieven niet succesvol is vanwege een gebrek aan gebruikersbetrokkenheid en acceptatie. De bruikbaarheid van data-inzichten uit een dataplatform is van vitaal belang voor bedrijven, omdat het directe invloed heeft op de effectiviteit van besluitvorming en het vermogen om concurrentievoordeel te behalen. Het belang van het optimaliseren van de bruikbaarheid van data-inzichten uit een dataplatform levert directe voordelen voor productiviteit, besluitvorming, klanttevredenheid, concurrentievermogen en kostenbesparingen. 

Waarom Creates?

Fabric: dé SaaS data oplossing

Fabric vormt de ideale basis voor organisaties die streven naar datagestuurde innovatie en succes. Het is hét alles-in-één AI-gedreven dataplatform met geïntegreerde analyse mogelijkheden in o.a. Power BI. 

Invloed product ontwikkeling Microsoft

We zijn betrokken bij 3 Power BI ontwikkelteams en eerste releases van nieuwe versies van o.a. Fabric. Hierdoor kunnen we de product roadmap beïnvloeden en zijn we altijd up-to-date. Iets waar je als klant van mee kan genieten. 

Bruikbare data oplossingen

Bij ons werkt dé goeroe op het gebied van Power BI design. Dit resulteert in rapporten die uitnodigen tot gebruik. Volg Armand van Amersfoort op LinkedIn voor inspiratie. Benieuwd hoe jouw data rapport eruit kan zien?

Microsoft Partner Data & AI

Onze dienstverlening wordt door onze klanten beoordeeld met een 8,5 op een schaal van 10. We zijn Solution Partner van Microsoft op het gebied van Data & AI.  

Inspiratie

1280Px Media Markt Logo.Svg

“Doordat de informatie nu automatisch wordt verzameld, scheelt mij dit wekelijks echt zeeën van tijd en is de foutkans nagenoeg tot nul gereduceerd."

Vincent Pakvis
Customer Experience Manager

Data platform in Microsoft Fabric

Data platform in Microsoft Fabric

Microsoft Fabric is een alles-in-één analyseoplossing voor ondernemingen die alles omvat. Van data verplaatsing tot data science, real-time analytics en business intelligence. Het biedt een uitgebreide reeks services, waaronder Power BI, data lake, data engineering en data integratie, allemaal op één plek. Hiermee wordt het eenvoudiger en sneller om een modern data platform neer te zetten. Het platform is volledig gebouwd op basis van Software as a Service (SaaS) waardoor iedere organisatie hier eenvoudig vanuit een browser gebruik van kan maken.

Meer over Fabric
Data visualisatie in Power BI

Data visualisatie in Power BI

Power BI is een handige tool waarmee je gegevens op een eenvoudige en visuele manier kunt begrijpen en presenteren. De kracht van Power BI ligt in zijn vermogen om complexe gegevens om te zetten in begrijpelijke, visuele inzichten. Met aantrekkelijke grafieken, kaarten en tabellen maakt Power BI gegevens begrijpelijk voor iedereen, ongeacht hun technische achtergrond. Het stelt gebruikers in staat om diep in de gegevens te duiken, trends te ontdekken en snel te reageren op veranderende omstandigheden. Bovendien maakt de toegankelijkheid op verschillende apparaten en schaalbaarheid het een waardevolle tool voor zowel kleine teams als grote ondernemingen.

Meer over Power BI
Klantportaal om Power BI rapporten extern te delen

Klantportaal om Power BI rapporten extern te delen

Sommige Power BI rapporten wil je delen buiten je organisatie. Daar komt ons klantportaal met embedded Power BI bij van pas. Je externe gebruikers hebben geen Microsoft accounts nodig. Je verstuurt niet langer een screenshot van het rapport, PDF of zelfs een Excel bestand. Gewoon real-time data in een veilige omgeving, achter een login. Houdt hiermee kosten in de hand door niet per gebruiker te betalen. Je configureert zelf per klant de gewenste data inzichten en look and feel. Onze klantportaal met Power BI Embedded helpt je met een betere service. En dat kan al vanaf 320 euro per maand.

Meer over het portaal

Wil je meer weten over Fabric?

Download ons Fabric stappenplan

Microsoft Fabric 
download

Welke opties zijn er?

Do It Yourself (DIY)

Wil je of heb je zelf data capabilities in huis? Zoek je een partner die verantwoordelijkheid neemt voor het initieel inrichten van je data platform en wil je het vervolgens met je eigen data team verder doorontwikkelen en beheren? Wij helpen je om je data team waar nodig op te leiden, om te scholen of helemaal vanaf scratch in te richten.  Uiteraard zorgen we dat je data ambities vertaald worden naar de juiste oplossing en roadmap voor je team. 

Hybride team

Je hebt reeds data resources in huis en/of een vaste partner voor een onderdeel. Je wilt dit aanvullen met een data (experience) partner. Dit doen we in een hybride team. We brengen in kaart welke kennis en ervaring er gewenst is en worden onderdeel van een hybride multidisciplinair team waarbij rollen door Creates en jullie worden ingevuld. Het team is van harte welkom in Utrecht, bij ons op kantoor. Elkaar ontmoeten, samenwerken van mens tot mens, dat maakt een hecht team. 

Outsourcen

De data capabilities die je in huis hebt beperken zich tot data science,  Power BI gebruikers of helemaal niets. Je zoekt echt een data partner die je meeneemt in de reis om waarde te realiseren met jouw data. Dit doen we middels een data strategie en roadmap, een passende Fabric data oplossing en gebruiksvriendelijke data inzichten. We starten hierbij altijd bij de eindgebruiker.  Naast realisatie zijn wij de beheer en doorontwikkel partner voor jou. Dit is wat we 80% van onze samenwerkingen doen. We gaan graag in gesprek over jouw ambities.

 

Onze klanten


Klanten van Creates
Logo Normec

"Opvallend aan de werkwijze van Creates is hun positief-kritische houding, onze business leren begrijpen en voortdurend actief meedenken. Creates’ houding hielp ons scherp te blijven op de vraag. Creates heeft ons kunnen voorzien in onze behoefte aan inzicht in voortgang. Een prettige samenwerking"

Myrna van Engelen
Finance Directeur

 

Neem contact met mij op