Overslaan en naar de inhoud gaan

đź“• Download ons e-book 'De Lusten en Lasten van een Dataplatform'

Creates
9-9-2024 - 2 min

Bob wint de Caesar Groep Full Life Award 2024

Wij zijn trots op Bob Woets omdat hij de Full Life Award vanuit de Caesar Groep ontvangen heeft. De award is zo genoemd naar het levensmotto van onze founder Hans van der Kooij. 

De award is bedoeld om jaarlijks een collega te erkennen die zich onderscheidt binnen het thema 'Better your Best'. Hierbij richten we ons op drie kernprincipes: ondernemerschap, ontwikkeling en vitaliteit. Deze award staat symbool voor degenen die niet alleen uitblinken in hun werk, maar ook anderen inspireren om steeds het beste uit zichzelf Ă©n het leven te halen. En dit jaar is dat Bob. 

Bob inspireert mensen enerzijds op zijn vakgebied en anderzijds door zijn commitment naar zijn werk. Hij draagt de verantwoordelijkheid voor team Data Analytics en ondersteunt hen in de ontwikkeling van hun vakmanschap. Ze zetten duidelijke stappen op klantpositie door nieuwe technologie (Microsoft Fabric) te omarmen en dit succesvol in te zetten bij nieuwe klanten.

Bob draagt mede door het delen van zijn kennis zelf ook een steentje bij aan het verwerven van nieuwe klanten. Hij bouwt altijd aan zijn netwerk van vakgenoten en potentiĂ«le nieuwe klanten en weet zichzelf hierin continu verder uit te dagen en te profileren als een waar expert. Bob heeft zich in de afgelopen jaren vanuit een technisch expert weten te ontpoppen tot een voorbeeld als teamlead en consultant, waarin hij ook zijn vaardigheden op management en commercie steeds verder ontwikkelt.

Ook privĂ© is Bob een voorbeeld. Afgelopen jaar is hij geconfronteerd met een ziekte in zijn directe omgeving. Hij weet het te managen om privĂ© bij alle belangrijke momenten te zijn Ă©n het werk soepel door te laten lopen. 

Een aantal van de successen die Bob heeft gerealiseerd het afgelopen jaar:

  • Bob is toegelaten tot de Microsoft Partner Voice Program op het gebied van Power BI, Fabric & Synase Analytics.
  • Zijn team is met 4 data consultants gegroeid. Hij heeft nu een geweldig divers team staan.
  • Hij heeft nieuwe klanten met continuĂŻteit in de omzet gerealiseerd.
  • Hij heeft een omslag weten te maken richting meer projecten onder onze regie.
  • Hij heeft significant bijgedragen aan onze online vindbaarheid op het gebied van Fabric. Via google staan we op nummer 5.
  • Bob heeft de Alpe d’HuZes gefietst, 4 x op en neer voor het goede doel. 

"De Full Life Award is voor mij een Award voor mensen die zowel privĂ© als op werk speciale vooruitgang laten zien. Bob is zo’n persoon. Bovendien staat Bob altijd voor je klaar, is positief kritisch en staat open voor commentaar. Hij zorgt voor zijn team en soms ook voor mij", aldus Annelie van den Boomen, managing Director Creates. 

Kortom, Bob Woets heeft zich afgelopen jaar meer dan eens bewezen als het gaat om alles uit het leven te halen, daarom is hij een terechte winnaar van de Caesar Full Life Award.

Ben je nieuwsgierig hoe onze Full Life Award eruit ziet? 

P.S. Het Lego poppetje stelt onze founder Hans van der Kooij voor. De award

Ook samenwerken met Bob?

Bekijk ons als data partner

Meer info

Over de schrijver

Creates
Contact