Overslaan en naar de inhoud gaan

­čôů Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
7-2-2024 - 3 min

Armand van Amersfoort inspireert in 2 sessies op de Power BI Gebruikersdag

Goed nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in datavisualisatie en Power BI! Onze eigen expert, Armand van Amersfoort, inspireert jou op de Power BI Gebruikersdagen. Als onderdeel van de Microsoft Community for Data Visualizations, is Armand niet alleen een collega waar we trots op zijn, maar ook een erkende autoriteit op het gebied van datavisualisatie.

Sessie 1 Ontwerpen met Impact: Power BI Dashboards"

Op vrijdag 8 maart van 8:30 tot 10:30 deelt Armand zijn inzichten in "Ontwerpen met Impact: Power BI Dashboards". Deze sessie duikt in de kunst van het ontwerpen van gebruiksvriendelijke rapportages, verrijkt met een aantrekkelijk design. Van de initi├źle opzet tot de cruciale elementen die je design moeten bevatten, Armand behandelt het allemaal. Bereid je voor op een diepgaande blik op design trends, visualisatietechnieken, en hoe deze factoren je rapportages ten goede komen.

Sessie 2 Een Creatieve Reis door Visuele Gegevens

De reis stopt hier niet. Op zaterdag 9 maart, van 10:30 tot 11:30, nodigt Armand je uit voor "Een Creatieve Reis door Visuele Gegevens". Deze sessie is een must voor iedereen die streeft naar het leveren van heldere inzichten aan eindgebruikers door middel van doeltreffend design en gegevensvisualisatie. Armand zal praktijkvoorbeelden delen die de kracht van design in Power BI illustreren, en sneakpeaks geven van wat we in 2024/2025 kunnen verwachten.

Bij Creates, geloven we in de kracht van kennisdeling en de waarde die Armand toevoegt aan de gemeenschap en aan ons team. Zijn sessies bieden een unieke kans om te leren van een van de besten in het veld en om inzichten te verkrijgen die je direct kunt toepassen in je werk.

Mis deze kans niet om je skills te verbeteren en geïnspireerd te raken. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Datum: Vrijdag 8 maart en Zaterdag 9 maart
Locatie: Power BI Gebruikersdag
Spreker: Armand van Amersfoort, Creates, Expert in Data Visualizations

Check de website van Power BI Gebruikersdagen voor de sessies op vrijdag en zaterdag.

Wees erbij en til je Power BI-vaardigheden naar het volgende niveau met Armand!

Over de schrijver

Creates
Contact