Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
29-1-2024 - 2 min

Creates als Platinum Partner op de Power BI Gebruikersdagen 2024

Het is zover. De Power BI Gebruikersdagen van 2024. Net als vorig jaar is Creates aanwezig. Ditmaal als trotse Platinum Partner. De PBI Gebruikersdagen zijn van 7 tot 9 maart 2024. Dit evenement is een belangrijke bijeenkomst voor iedereen die zich bezighoudt met data visualisatie, analyse en de toepassing van Business Intelligence in het bedrijfsleven.

Wij nodigen je uit om onze stand te bezoeken waar jij ons B2B klantportaal met Power BI embedded zelf kunt ervaren op een 2 bij 2 scherm. Ontdek hoe onze oplossingen organisaties helpen om hun datastrategie naar een hoger niveau te tillen. Ons team staat klaar om te uit te leggen hoe de integratie van Power BI in jouw bedrijfsprocessen een ware game-changer kan zijn.

Maar er is meer! Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een adembenemende ballonvaart. Een unieke kans om de wereld van bovenaf te bekijken, net zoals wij naar data kijken - vanuit een breder perspectief.

Op onze stand tref je ook onze senior experts aan: Armand van Amersfoort, een autoriteit op het gebied van data visualisatie en Power BI, en Bob Woets, een ervaren data strateeg en consultant. Zij delen graag hun expertise en inzichten over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van data en analytics.

Wij zijn enthousiast om deel te nemen aan deze dynamische en inspirerende dagen en kijken ernaar uit om onze passie voor data en technologie met jou te delen. Bezoek ons en laat je inspireren over hoe Creates waarde kan toevoegen aan jouw organisatie.

Tot snel op de Power BI Gebruikersdag!

Over de schrijver

Creates
Contact